East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Audi verkopen aan opkoper en waarde bepalen

Wilt u uw Audi verkopen aan een opkoper en de waarde van uw wagen bepalen? Dan bent u bij Inkoopautos.com op de juiste website. Wij zijn geïnteresseerd in het inkopen van tweedehands Audi’s. Het maakt in principe niet uit in welke staat uw Audi verkeert, ook wanneer er sprake is van ernstige mankementen en als uw auto kapot is kunnen wij uw wagen kopen.

Wij kopen Audi personenauto’s in tegen de meest voordelige voorwaarden. Uw Audi binnen een dag verkopen is mogelijk!

Onze service:

 • Snelle en discrete afhandeling
 • Geen bemiddelingskosten
 • Direct Contant Geld
 • Ook inkoop met hoge kilometerstanden, defecten, schade,en zonder keuring
 • Kosteloos ophalen door hele Benelux
 • Annemiek – Noord Brabant Super snelle en correcte afhandeling. Deze mensen komen hun afspraken na en dat allemaal binnen een paar dagen. Super gewoon.

Hoe kan ik mijn Audi verkopen?

Audi InkoopU kunt uw Audi op een eenvoudige manier verkopen via Inkoopautos.com. Wij garanderen een snelle service en zijn bereid een eerlijke prijs voor uw Audi te betalen. De wijze waarop wij inkopen is discreet, uw gegevens worden niet met andere partijen gedeeld. Wij begrijpen dat uw Audi lange tijd een dierbaar bezit geweest is en u hem niet zomaar van de hand doet. Anders dan bij veel andere opkopers is het gehele inkoopproces kosteloos. Het maakt voor ons niet uit of u in België, Nederland of Luxemburg woont. Wij halen uw auto thuis op, hier hoeft u niets voor te betalen, ook wanneer het om schadewagens gaat zijn wij geïnteresseerd.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Welke (defecte) Audi’s kan ik verkopen via Inkoopautos.com?

Bij Inkoopautos.com zijn wij geïnteresseerd in het inkopen van de volgende wagens:
audi opkopers

 • Audi A1 – vanaf 2010 t/m 2014
 • Audi A3 – vanaf 2004 t/m 2012
 • Audi A4 – vanaf 2003 t/m 2012
 • Audi A5 – vanaf 2007 t/m 2012
 • Audi A6 – vanaf 2003 t/m 2012
 • Audi Q3 – vanaf 2011 t/m 2014
 • Audi Q5 – vanaf 2011 t/m 2014
 • Audi Q7 – vanaf 2006 t/m 2012
Heeft u een Audi en valt deze niet binnen de bovenstaande criteria? Ook dan kunt u uw wagen aan ons aanbieden. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het inkopen van wagens en kan voor voornamelijk wagens met schade een uitstekend bod uitbrengen.

Wat is mijn Audi waard?

Hoge kilometerstanden, defecten aan het motorische gedeelte of schade aan de buitenkant? Het maakt ons niet uit. Zodra het door uw ingevulde formulier door ons is ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Op basis van deze gegevens kunnen wij een eerlijk bod doen. Dat bod is altijd eerlijk en past bij de Audi die u ons aanbiedt. Eventueel maken wij de verkoop per direct in orde en ontvangt u het geld direct op uw rekening of contant. Daarna halen wij uw auto op, daarvoor brengen wij geen extra kosten in rekening. Uw Audi zal vervolgens voor de export worden doorverkocht.

De waarde is afhankelijk van de volgende factoren:

audi verkopen1. Algemene staat van uw Audi

 • Bouwjaar
 • Kilometerstand
 • Motor type (vermogen)
 • Versnellingsbak (manueel of automatisch)
 • Carrosserie (kleur en eventueel beschadigingen, mankementen)
 • Uitrusting (airco, cruisecontrol)

2. Technische staat van de auto

 • Laatste technische controle
 • Staat van de motor
 • Aanwezigheid van elektronische storingen en fouten

3. De marktvraag voor een bepaald merk en type

Op basis van het merk, type en de marktvraag in binnenlandse of export markten kan de waarde van uw auto hoger of lager liggen.

Kapotte Audi verkopen met defecten

Wilt u uw Audi A6, Audi A4 of een andere Audi met defecten verkopen? In het onderstaande overzicht kunt u zien hoeveel het kost om de meest voorkomende defect (oliepomp bij 2.0 TDI motor) te repareren.

Dealer Garage
Turbo €1100,- * Turbo €1100,- *
Oliepomp €450,- * Oliepomp €450,- *
Werkloon €900,- Werkloon €400,-
Reiniging, olie verversen,
filters €450,-
Reiniging, olie verversen,
filters €300,-
Totaal: €2900,- Totaal: €2250,-

* Berekeningen zijn gebaseerd op de gangbare prijzen van nieuwe onderdelen.

Wanneer u uw wagen verkoopt hoeft u niets te repareren en kunnen wij uw wagen kopen op basis van een taxatie. Per saldo pakt dit vaak een stuk aantrekkelijker uit.

Audi verkopen aan een opkoper of Audi inkoop specialist

U kunt uw Audi natuurlijk te koop zetten via een online platform! Naast het feit dat het maken van een advertentie een heel karwei is moet u begrijpen dat dit voor kosten zorgt en tijd van u vergt. Daarnaast is het zo dat u door tal van partijen benaderd kunt worden. U weet daardoor nooit aan wie u uw auto het best kunt verkopen. Wij hebben onze werkwijze zeer transparant gemaakt. Zo willen wij dit proces versoepelen. Ook laten wij op deze website onze klanten aan het woord over persoonlijke ervaringen met betrekking tot de service die wij verlenen. Gelukkig blijkt dat onze service door verkopers gewaardeerd wordt.

Betrouwbaar Officieel bedrijf
Professioneel Geen tussenpersonen
Veilig Al sinds 2006

Het verkopen van een auto is vaak een langdurig proces. Wanneer u uw Audi zelf aanbiedt kan het weken duren voor er een goed bod gedaan wordt. Wilt u niet voor lange tijd met uw Audi blijven zitten, terwijl de kosten zoals verzekering en wegenbelasting wel gewoon doorlopen? Dan kunt u uw Audi per direct aan ons aanbieden. Wij kunnen zeer snel handelen en kunnen uw Audi eventueel morgen al kopen. Wij begrijpen namelijk dat u snel wilt handelen en hebben daar ons beleid op afgestemd.

audi a6 verkopenaudi met mankementen verkopen

Zo kunnen wij de aankoop / opkoop van uw Audi direct regelen! Bel vanuit Nederland naar +31(0) 631-993-048 of vanuit België op +32(0) 487-603-848. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met