Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Bepaal gratis de waarde van uw Audi A6

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een Audi A6 verkopen? Doe dit dan bij ons! Wij zijn al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in de inkoop van Audi, waaronder de A6. Ook auto’s met schade of problemen zijn welkom. Onze prijzen voor Audi A6 liggen momenteel extreem hoog, vanwege de grote vraag vanuit onze exportpartners in Oost-Europa naar dit luxe model. Laat uw A6 vandaag nog gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer direct van:

 • Direct geld voor uw auto
 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Gratis ophaal
 • Zeer hoge prijzen
 • Al ruim 15 jaar RDW-erkend autobedrijf
 • Ook inkoop schadewagens

Wouter-Nijkerk Een eerlijk bod voor mijn Audi A6 met veel kilometers. Een aanbetaling via de bank en contante betaling bij de overdracht van de auto. Met ter plekke een vrijwaringsbewijs. Snelle en goede communicatie!

Verkoop uw Audi A6 – Alle uitvoeringen vanaf bouwjaar 2007

vandaag mijn audi verkopenWij zijn geïnteresseerd in alle uitvoeringen vanaf bouwjaar 2007. Dat wil zeggen dat u zowel een A6 sedan als een Avant-uitvoering (station) bij ons kunt verkopen. Daarnaast speelt ook het motortype geen rol, behalve voor de prijs (een grotere motor zal meer waard zijn): wij kopen zowel A6 met TFSI-benzinemotoren als TDI-dieselmotoren.

Ook wagens met schade of problemen zijn voor ons interessant. Onze partners in Oost-Europa zijn namelijk constant op zoek naar dit veilige en exclusieve model en kunnen de vraag eigenlijk niet aan. Omdat de vraag zo hoog is en de reparatiekosten daar zo laag, kunnen wij ook extreem hoog bieden op een A6 met problemen! Zie tevens onderstaande tabel voor een overzicht van waar wij naar op zoek zijn.

 Audi A6 uitvoering Wij kopen
Sedan of station (Avant)
3e generatie C6 (vanaf 2008)
4e generatie C7 (2010 t/m 2018)
5e generatie C8 (vanaf 2018)
Alle benzinemotoren (TFSI)
Alle dieselmotoren (TDI)
Voorwielaandrijving of quattro
Handgeschakeld of automaat
In goede staat of met lichte schade
Total loss
Voor bouwjaar 2008

Inkoop Audi A6 – Snel en eenvoudig in vier stappen

export waarde A6Onze inkoopservice is simpel, snel en 100% veilig. U volgt eenvoudigweg vier stappen om uw Audi A6 verkopen:

 1. Laat uw A6 gratis en vrijblijvend taxeren
 2. Ontvang het taxatierapport en bod
 3. Accepteer het bod
 4. Ontvang geld en gratis ophaal

Stap 1: Gratis de waarde van uw Audi A6 laten bepalen

Voordat u uw A6 verkoopt, wilt u vast weten wat wij ervoor kunnen bieden. Daarvoor bepalen we eerst gratis en vrijblijvend de waarde van uw auto. Wilt u uw auto direct laten taxeren? Vul dan het formulier in op deze pagina. Geef aan dat het gaat om een Audi A6, wat de uitvoering is, hoeveel kilometers hij op de teller heeft, het bouwjaar en geef aan in welke staat de auto verkeert en of er problemen zijn. Voeg ook enkele foto’s toe, omdat u dan een hogere prijs kunt verwachten.

Stap 2: Ons taxatierapport met bod ontvangen

Aan de hand van de informatie die u ons geeft, kunnen wij zeer nauwkeurig en snel de waarde van uw auto bepalen. Binnen enkele uren ontvangt u van ons het taxatierapport in een email. Hierbij maken wij ook direct ons bod bekend. Ons bod is bovendien gegarandeerd: we gaan uw auto niet nog eens opnieuw taxeren om te zoeken naar verborgen gebreken. Geen gedoe bij ons bedrijf!

Stap 3: Het bod accepteren

Besluit u de auto te verkopen voor het bod dat wij uitbrengen? Dan hebben we een deal en kunt u dit ons laten weten door onze mail met het bod te beantwoorden. Graag maken we dan alles met u in orde. Wanneer u ons uw rekeningnummer geeft, maken we direct het geld over. Kiest u voor contante betaling? Dan wachten we tot de ophaaldienst, waar we ook graag een afspraak voor maken. En denkt u dat u ergens anders toch een betere prijs kunt krijgen voor uw oude A6? Dan is dat prima, u blijft vrij en zit bij ons nergens aan vast. Ons bod blijft wel staan, dus als u later de auto toch nog bij ons wilt verkopen, dan kan dat!

Stap 4: Geld ontvangen en auto gratis laten ophalen

De laatste stap bij het verkopen van uw Audi is het gratis laten ophalen van uw auto. Dit kan door heel Nederland en België, en voor een A6 willen we ook best een stukje de Duitse grens overrijden. Voordat we langskomen, zorgen we dat we het geld hebben overgemaakt. Als u kiest voor contante betaling, krijgt u van ons een envelop tijdens de ophaal. Ook maken we een verkoopovereenkomst voor u op, die we samen tekenen en regelen we het vrijwaringsbewijs (voor NL). Pas als alles in orde is, laden we de Audi op en geven hem een nieuwe toekomst.

Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

De waarde van een Audi A6

Audi A6 verkopen Een Audi A6 is een zeer nette wagen die goed zijn waarde behoudt. Daarnaast heeft de luxe sedan/station een imago van succes en klasse. U kunt dan ook rekenen op een hoge prijs voor uw wagen. Wat precies de waarde is van uw auto? Dat hangt vooral af van de volgende factoren:

 • Leeftijd
 • Kilometerstand
 • Technische staat en defecten
 • De marktvraag in binnen- en buitenland

Met name die laatste factor wordt nog wel eens vergeten als het om het verkopen van een auto gaat. Die marktvraag is namelijk niet voor ieder model in ieder land gelijk. Het is daarom belangrijk om een partij te vinden die uw auto kan aanbieden in het land waar deze op dit moment het populairst is. Inkoopautos.com met haar Oost-Europese partners kan dat, omdat de A6 in landen als Polen en Oekraïne het populairst is.

Ook opkoper Audi A6 met schade en problemen

Wij zijn tevens gespecialiseerd in de inkoop van schadeauto’s. Het verkopen van een Audi A6 met schade of problemen is dan ook zeker een goed idee bij ons. Wij kunnen zelfs voor wagens die in de Benelux economisch total loss worden verklaard nog een goed bedrag bieden. Dankzij de lagere reparatiekosten in Oost-Europa stijgen onze prijzen voor defecte auto’s aanzienlijk ten opzichte van die van Nederlandse en Belgische autobedrijven.

Audi A6 problemen

U kunt bij ons terecht met een Audi A6 met uiteenlopende problemen. De volgende problemen komen wij bijvoorbeeld vaak tegen:

 • Zowel de TFSI (een tweelingbroer van de VW TSI) als de TDI motoren kennen een groot aantal problemen. Weinig Audirijders krijgen niet vroeg of laat te maken met motorproblemen. Denk aan problemen met de distributiekettingen, olielekkages, verstuivers of oliepomp. Dit zijn helaas vaak dure grappen.
 • Transmissieschade. Vooral de DSG-automaten kennen veel problemen en storingen. Omdat deze automaten niet eenvoudig in elkaar zitten, kunnen de kosten voor revisie al snel oplopen.
 • EGR-klep. Deze raakt op den duur vervuild, waardoor hij niet meer goed open of dicht gaat. Hierdoor wordt de uitstoot veel te hoog en kan de motor oververhit raken.
 • Turboschade. Lekkages en verstoppingen hebben hun weerslag op de turbo. Ook aan dit onderdeel zien we regelmatig defecten bij de A6.

Nu direct uw tweedehands Audi A6 verkopen

Wilt u vandaag nog uw Audi A6 verkopen? Meld hem dan nu aan voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Dit verplicht u verder tot niets, maar binnen enkele uren ontvangt u al een bod. Voor die prijs kunt u dan direct uw auto verkopen. Wij maken dan direct het geld over en komen de auto zo snel mogelijk bij u thuis ophalen. Zonder gedoe!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug