Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto opkoper Antwerpen – Direct uw wagen verkopen

Bied uw auto gratis aan!

Wilt u een auto verkopen in Antwerpen en omgeving? Doe het bij ons, dé auto opkoper van Antwerpen. Onze auto inkoop service is geheel gratis en vrijblijvend. Dankzij ons brede internationale netwerk bent u verzekerd van de allerbeste prijs voor uw wagen of bedrijfswagen, ongeacht schade of defecten. Meld uw auto direct aan voor een gratis taxatie om hem binnen een dag te verkopen en te profiteren van:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Gratis ophaaldienst
 • Erkend autobedrijf
 • Ook inkoop auto’s zonder keuring of met schade
 • Direct geld (cash of via bank)
 • Snel en zonder gedoe
 • Cees – TurnhoutCees – Turnhout
  Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.
 • Rudi – HoutvenneRudi – Houtvenne
  Mijn wagen via deze site verkocht. Ik ben zeer tevreden over de afspraken en afhandeling van de verkoop.
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!
 • Bart – Onze-Lieve-Vrouw-WaverBart – Onze-Lieve-Vrouw-Waver
  East European Provider was een zeer goede partner voor de verkoop van A4 met hoge km-stand. Ik had op een eerlijke manier en duidelijk gecommuniceerd over de staat van de wagen, daarop volgde tevens vanuit East European Provider een correcte en eerlijke afhandeling : prijsafspraak, dan geld op mijn rekening ontvangen, dan afspraak ophaaldatum en -plaats en wagen is dan op die dag gewoon opgehaald.…
 • Cynthia – BeerseCynthia – Beerse
  Mijn beschadigde Toyota Yaris via deze website verkocht. De afhandeling is correct en naar wens verlopen zelf de gene die hem ophaalde was heel correct en vroeg of alles naar wens was gegaan. De reactie op de auto was snel en geheel naar mijn wens. Zeer goede en snelle inkoop service, een aanrader!
 • Carla-WesterloCarla-Westerlo
  Afspraken worden correct nageleefd. De betaling gebeurt zeer vlot, het geld staat de volgende dag al op de rekening. Ook de afhaling gebeurt stipt op het afgesproken moment. Het was een positieve ervaring.

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Gratis auto inkoop in Antwerpen

opkopers auto AntwerpenUw oude auto of bedrijfswagen heeft veel waarde voor ons. Dankzij ons brede internationale netwerk kunnen wij altijd een zeer goede prijs krijgen voor een auto, ongeacht het merk, model, bouwjaar (vanaf 2008) en de technische staat (met uitzondering van echte wrakken uiteraard).

Daarom krijgt u van ons altijd de allerbeste prijs voor uw oude wagen en hoeven wij verder niets verdienen aan onze diensten. Dat hoort u goed: uw auto is dusdanig veel waard voor ons dat wij de taxatie helemaal gratis uitvoeren. Daarbij bent u verder ook tot niets verplicht. U mag dus ook beslissen de verkoop tot een later moment uit te stellen. Bovendien is ook het transport geheel gratis. Wij komen de auto dus kosteloos bij u ophalen in Antwerpen (stad en provincie).

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Opkoper auto Antwerpen – Alle wagens vanaf bouwjaar 2008

Twijfelt u of uw wagen in aanmerking komt voor onze inkoopdienst? Bedenk dan dat wij geïnteresseerd zijn in vrijwel elk type auto. Enkel wagens van voor 2008 en auto’s die technisch total loss zijn nemen wij niet in. Ook auto’s zonder keuring of met uiteenlopende mankementen zijn dus welkom. Zie voor een overzicht ook onderstaande tabel.

Soort auto Geschikt voor inkoop?
Personenwagens, bedrijfswagen, camionettes
In goede staat
Met technische schade of mankementen
Met lichte schade na een ongeval
Zonder keuring
Alle merken en alle motortypen (ook diesel)
Met hoge kilometerstand
Vanaf bouwjaar 2008
Bouwjaar voor 2008
Zware schade en total loss

Auto verkopen voor export in Antwerpen – Ook met schade of zonder keuring

export auto opkopers AntwerpenSommige mensen kunnen het zich niet voorstellen dat een auto verkopen zonder technische keuring mogelijk is. Of een auto met bijvoorbeeld zware motorschade, of een defecte versnellingsbak die compleet gereviseerd dient te worden. Want, wie koopt nou een kapotte auto, denken ze dan: waarom zou je een auto kopen die niet rijdt of waar je de weg niet mee op mag?

Om duidelijk te maken waarom ook wagens met problemen interessant voor ons zijn, geven we u graag een kijkje in de keuken van de auto-export. Zoals u zult begrijpen maakt een defect een auto minder waard. Hoeveel minder? Dat is afhankelijk van de reparatiekosten. Hoe hoger de reparatiekosten zijn, hoe lager de waarde. Nu zijn de reparatiekosten in landen als Polen en Oekraïne voor veel mankementen een stuk lager dan hier, vanwege de goedkopere arbeid en veel beschikbare tweedehands onderdelen. Kapotte auto’s zijn daar dus veel meer waard dan hier en omdat wij kapotte auto’s exporteren, kunnen wij er een zeer goede prijs voor krijgen. Daar profiteert u van!

Auto’s interessant voor verkoop voor export

Daarom zijn ook auto’s met uiteenlopende mankementen interessant voor de verkoop voor export. Denkt u daarbij aan:

 • Motorschade of transmissieproblemen
 • Defecte koppeling
 • Schade aan het uitlaatsysteem
 • Problemen met de brandstoftoevoer
 • Storingen aan de boordcomputer
 • Problemen met de ophanging
 • Carrosserie-, bumper- of chassisschade

Wilt u meer informatie over de verkoop voor export? Kijk dan hier: auto verkopen voor export in Antwerpen.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Auto verkopen in Antwerpen – Snel en eenvoudig

De verkoop van een auto in Antwerpen gaat bij ons zeer snel en eenvoudig. In de meeste gevallen zal het verkopen in totaal niet langer dan een dag in beslag nemen. Binnen een dag heeft u dan dus het geld en halen wij de auto gratis bij u op. Hoe het werkt? Simpel, en stap voor stap:

 1. Vul het formulier in (gratis)
 2. Ontvang ons bod in uw mailbox
 3. Ga akkoord met het bod (vrijblijvend)
 4. Ontvang geld en gratis transport

1. Formulier invullen om auto te laten taxeren

Voordat wij uw auto kunnen kopen is het natuurlijk belangrijk dat we tot een eerlijke prijs komen waarbij u zich goed voelt. Daarom taxeren we eerst uw auto. Het laten taxeren van uw auto kan volledig online. Vul hiervoor het taxatieformulier in en wees daarbij zo specifiek mogelijk. Geef ons het merk, model, de uitvoering, kilometerstand en het bouwjaar van uw auto. Geef ook aan in welke staat de auto verkeert en of er sprake is van schade of mankementen. Bedenk daarbij dat wij hoger kunnen bieden op auto’s met een uitgebreidere beschrijving.

2. Ons bod per mail ontvangen

Normaliter streven wij ernaar binnen een dag uw taxatierapport op orde te hebben, maar op rustige dagen kan dit ook binnen een uur zijn. U krijgt dit dan per mail toegestuurd. De waarde die wij hebben bepaald is ook direct ons bod en u krijgt direct de optie om de auto voor dit bedrag te verkopen. Ons bod is gegarandeerd, dus we hoeven niet nog eens extra te taxeren tijdens de ophaal of dergelijke.

3. Akkoord gaan met het bod – Niet verplicht

Na ontvangst van het bod is het aan u: gaat u akkoord met ons bod of houdt u de auto liever nog even? Door direct te reageren en het bod te accepteren is de auto verkocht en maken wij eventueel direct het geld over via bankoverschrijving. Gaat u niet direct akkoord? Geen probleem, ons bod blijft gewoon staan, dus u kunt altijd op een later moment nog verkopen of toch de auto houden of proberen zelf te verkopen.

4. Geld ontvangen en de auto gratis laten ophalen

Wanneer u kiest voor betaling via de bank, maken wij het geld direct naar u over. Heeft u liever cash? Dan geven wij u het geld op het moment dat wij de auto komen ophalen. Ook dit gaat heel snel en kan indien u wenst al de dag na de taxatie. Onze auto-ophaalservice is geheel kosteloos door heel de provincie Antwerpen. U betaalt hiervoor dus niets extra’s. Voordat we de auto opladen maken we alles met u in orde en regelen we het papierwerk, zoals de verkoopovereenkomst, zodat u verder nergens omkijken naar heeft.

Auto opkoper Antwerpen – De waarde van uw wagen

auto inkoop AntwerpenBij het verkopen van uw personenwagen of camionette is de waarde die u ervoor krijgt waarschijnlijk het eerste waar u op let. Om direct de waarde te laten berekenen, kunt u ons taxatieformulier invullen. Binnen een dag weet u dan precies wat u voor uw oude wagen kunt krijgen en kunt u besluiten met ons in zee te gaan.

Benieuwd waar de waarde van een auto van afhankelijk is en waar onze taxateurs vooral naar kijken? Onder andere de volgende factoren nemen zij mee:

 • Merk, model, bouwjaar en uitvoering
 • Extra opties zoals airco, trekhaak, infotainmentsysteem
 • Eventuele technische gebreken
 • Schade aan de carrosserie
 • De marktvraag naar uw auto

Omdat wij bij de beoordeling van de waarde niet enkel kijken naar de binnenlandse marktvraag, maar naar de marktvraag in heel Europa (en soms zelfs Afrika), bent u verzekerd van de allerhoogste prijs voor uw auto. Auto’s waar hier in België weinig vraag meer naar is, zoals de wat oudere diesels (vanwege de lage-emissiezones), zijn bijvoorbeeld in Oost-Europa nog zeer populair en kunnen bij ons rekenen op hoge prijzen.

Direct uw auto verkopen in Antwerpen

Wilt u direct uw wagen verkopen bij dé auto opkoper van Antwerpen? Vul dan gratis en vrijblijvend het formulier in en meld uw auto nu aan voor taxatie. Binnen een dag krijgt u van ons een goed bod en als u akkoord gaat is uw wagen direct verkocht. U krijgt direct geld en we halen de auto gratis bij u op in Antwerpen. Simpel, snel en veilig!

Wij halen uw wagen in heel Antwerpen op. (Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht).
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2024 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug