East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto inkoop Antwerpen

Wilt u uw wagen snel en onbezorgd verkopen?

In plaats van de particuliere markt te betreden, kunt u uw auto ook aan een professional verkopen.Het adres van deze site zegt het al: wij zijn specialisten in de auto inkoop. Antwerpen is één van de plekken waar wij wagens inkopen.

Vrijwel dagelijks rijdt onze oplegger door België om voertuigen op te halen:

  • Personenwagens
  • Lichte vrachtwagens

Zolang het bouwjaar 2005 of later is, zijn wij geïnteresseerd in uw wagen. Als auto opkoper voor Antwerpen en omstreken hanteren wij een prettige handelwijze.

Bij de inkoop van particuliere of bedrijfswagens betalen wij namelijk direct. Dat kan naar keuze via een bankoverschrijving of in contant geld.

  • Cees Van Kollenburg – Turnhout Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.

Ook voor schadewagens

Heeft uw wagen schade opgelopen? In sommige gevallen is een auto niet “total loss”, maar is het de investering ook niet waard om hem te laten repareren. Simpelweg omdat de reparatie meer kost dan de wagen waard was vóór het ongeval. Het is dan ook lastig om zo’n auto te verkopen.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

export auto opkoper antwerpenexport wagen opkopersauto opkoper provincie antwerpen
Gelukkig kunt u ook in deze situaties terecht bij auto opkopers. Antwerpen ligt op onze vaste route naar Oost-Europa, waar grote belangstelling voor wagens met ongeval-schade bestaat. Dankzij een lager arbeidsloon is het vaak nog de moeite waard om een wagen op te knappen, waar deze in België al snel bij de sloperij belandt. Geef uw wagen een tweede leven door hem aan inkoopautos.com te verkopen.

Neem contact op met uw auto opkoper in Antwerpen

Dus u bent op zoek naar een auto opkoper? Antwerpen is van harte welkom bij inkoopautos.com. Wij vertellen u graag hoeveel uw wagen nog waard is. Voor deze gratis en vrijblijvende taxatie vult u het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in. Voeg ook foto’s bij, zodat wij duidelijk zien wat de staat van uw voertuig is. Op basis van deze informatie kunnen wij u een schatting van de waarde geven.
Wij halen uw wagen in heel Antwerpen op. (Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht).

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met