East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto opkopers in Tilburg – Inkoop van auto’s met schade en defecten

Woont u in Tilburg en is uw auto kapot gegaan? Wat vervelend voor u! Toch zijn dit dingen die erbij horen, en wanneer u de juiste oplossing vindt voor een probleem als dit, blijft het gewoon net zo gezellig in Tilburg als dat het al was.

Wij, als inkoper van kapotte auto’s in Tilburg bieden u daarom de perfecte oplossing voor uw probleem: verkoop gewoon uw kapotte auto aan ons voor een hele nette prijs, en gebruik het geld dat u krijgt om een nieuwe te kopen.

  • Michiel van den Boogaart – ‘s-Hertogenbosch Audi A6 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Daarna direct afgehandeld en auto werd de volgende dag opgehaald. Prima om zaken mee te doen. Fatsoenlijk en houden zich aan afspraken! Aan te bevelen dus!

Gratis taxatie in Tilburg

Om erachter te komen wat uw auto voor ons waard is, hoeft u alleen maar het inkoopformulier in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Aan de hand van de gegevens die u hier over uw auto invult kunnen onze schade-experts heel nauwkeurig de waarde van uw auto bepalen, zelfs zonder de auto te hoeven zien. Hierbij spelen uiteraard het merk, type en bouwjaar van de auto een rol, maar ook de algemene en technische staat van uw wagen, en de marktvraag.

Veilig Al sinds 2006
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Auto verkopen voor export in Tilburg

Nadat onze ervaren taxateurs de gegevens over uw auto grondig bestudeerd hebben, zullen zij een eerlijk en transparant bod uitbrengen op uw auto. In tegenstelling tot bij sommige andere auto inkopers is dit ook daadwerkelijk de prijs die wij zullen betalen voor uw auto. U ontvangt dit bod via email, en wanneer u hier op reageert en akkoord gaat, zullen wij stap voor stap de auto van u overnemen:

1. Betaling vooraf

export opkopers auto

Wij zullen u altijd vooraf betalen, dus voordat wij de auto ophalen of opladen op onze trailer. Er zijn twee mogelijkheden: contant of via overschrijving. Verkiest u contante betaling, dan krijgt u van ons het geld wanneer wij uw auto komen ophalen. Wilt u dat wij het geld overmaken? Dan doen wij dit direct en ontvangt u hiervan altijd een bevestiging.

2. Gratis Ophaaldienst

Ook de ophaaldienst is, net als de taxatie, 100% gratis. Wij zullen met u contact opnemen om een moment van ophaal te bepalen wanneer het voor u uitkomt. Wij kunnen de ophaal iedere dag van de week doen, ook in het weekend.

3. Verkoopovereenkomst en vrijwaringsbewijs.

East European Provider is RDW erkend en wij regelen graag het papierwerk voor u. Wanneer wij de auto komen ophalen nemen wij de verkoopovereenkomst mee en regelen ook het vrijwaringsbewijs. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Wat kan ik doen met een gecrashte of kapotte auto?

inkoop schadeautosNatuurlijk hoeft u uw auto niet direct te verkopen. Wanneer het gaat om slechts een paar krasjes of een versleten remblokje, zouden wij zelf onze auto ook niet direct verkopen voor export! Een auto blijft immers toch een soort van kind, he? Kleine reparaties zijn bovendien ook in Nederland vaak heel betaalbaar.

Heeft u echter een auto met een kapotte motor, zware schade na een ongeval of een ander groot defect? Dan is het in veel gevallen niet meer de moeite om de auto te laten repareren. Vaak zal de garage of de verzekering de auto ‘total loss’ verklaren, omdat de reparatie duurder uitvalt dan de dagwaarde van de auto.

De auto naar de sloop laten brengen lijkt dan de enige optie te zijn die nog over blijft. Toch zouden wij u willen adviseren hier nog even mee te wachten. Tenzij de auto echt helemaal in de prak zit of een paar uur in het kanaal heeft gelegen, levert een schade auto verkopen in Tilburg voor export veel meer op.

Kapotte auto verkopen in Tilburg voor export

export auto inkoopWaarom is het bijvoorbeeld zo dat een auto verkopen met motorschade veel winstgevender is bij een inkoper van kapotte auto’s dan bij de sloper? Dat is heel eenvoudig te begrijpen. Een sloper zal uw auto demonteren en de onderdelen verkopen, terwijl een inkoper de auto in zijn geheel zal doorverkopen. En een werkende machine is nu eenmaal altijd meer waard dan de som van zijn onderdelen.

Maar hoe zit het dan met de reparatiekosten? Daar hebben wij wat op gevonden. Na de inkoop zullen wij uw auto namelijk exporteren naar bijvoorbeeld Oekraïne of Wit-Rusland. De lonen liggen in deze landen veel lager dan hier, en de onderdelen zijn ook een stuk goedkoper. Als gevolg hiervan kosten reparaties hier slechts een fractie van wat ze in Nederland kosten. Hierdoor stijgt de waarde van uw defecte auto, en daar profiteert u van mee. Grote kans dat een auto die hier al is afgeschreven in Oost-Europa nog meer dan duizend euro oplevert!

Aankoop schadewagens vanaf bouwjaar 2005 – Met welke defecten kan ik mijn auto verkopen in Tilburg?

Soorten defecten  
Motorschade
Turbo, koppakking, cilinders, distributieriem, ketting, injector, etc.
Transmissie
Automatisch of handmatig
Aandrijving 
Aandrijfassen, differentieel, koppeling, lagers en kroonwiel
Brandstofproblemen
Brandstofmeter, brandstofpomp, luchtstroommeter, opwarmregelaar
Elektronica
Dynamo, kachelmotor, motor, EGR klep, ruitbediening, startmotor

Voor ons maakt het verder ook niet uit als de auto niet APK gekeurd is. U kunt deze dan toch aan ons verkopen. Ook zijn auto’s met hele hoge kilometerstanden voor ons niet per se afgeschreven. Wanneer u hierover meer informatie wilt, kunt u ons altijd bellen op +31(0) 631-993-048 of mailen op info@inkoopautos.com. Wij beantwoorden graag al u vragen.

East European Provider – Uw defecte auto inkoop specialist

Al sinds 2006 zijn wij actief in de inkoop van schadeauto’s in de buurt Tilburg en de rest van de Benelux. Door de jaren heen hebben wij een reputatie opgebouwd van betrouwbare specialist op het gebied van de inkoop van defecte auto’s. De vele positieve reviews die wij inmiddels hebben mogen ontvangen getuigen hiervan.

Dit heeft twee redenen. Ten eerste ligt bij ons de focus volledig op de klant en de service die wij bieden. Wij willen dat niemand een slecht gevoel overhoudt aan zijn of haar ervaring met ons. Ten tweede kunnen wij u simpelweg vaak de allerbeste prijs bieden, omdat wij een heel groot netwerk hebben in heel Oost-Europa (en zelfs Afrika), zodat we zelf altijd de beste markt kunnen vinden voor uw auto.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Dan nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend het auto inkoop formulier in te vullen, waarna onze experts zo snel mogelijk contact met u op zullen nemen. Bellen of mailen kan ook altijd. Bel ons op +31(0) 631-993-048 of stuur een email naar info@inkoopautos.com. Wij kijken uit naar uw bericht.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met