Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Veilig en vlot uw Fiat Bravo, Croma of Punto Verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u uw Fiat Auto direct verkopen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de inkoop van Fiat Auto’s.

Wat krijgt u:

 • Direct een reëel bod
 • Geen enkel probleem bij: verlopen keuring / roest / vele km
 • Contante uitbetaling

J.Kips-Sneek Telefonisch netjes te woord gestaan. duidelijke afspraken die worden nagekomen. Beloofde aanbetaling stond andere dag op rekening. Nette en snelle afhandeling bij afhalen bedrijfswagen. Kortom aanrader! Groeten,J. Kips

Bij ons kunt u snel uw Fiat wagen verkopen:

Wij hebben interesse in:

 • FIAT – 500, 500C, 500L (vanaf 2008-2014)
 • FIAT – Bravo (vanaf 2007-2014)
 • FIAT – Croma (vanaf 2007-2011)
 • FIAT – Panda (vanaf 2008-2014)
 • FIAT – Punto (vanaf 2007-2014)
 • FIAT – Punto Evo (vanaf 2007-2014)
 • FIAT – Grande Punto (2007-2014)
Wij garanderen u een eerlijke bod en discrete afhandeling. Verkoop uw Fiat hier!
Snel Direct online bod
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf

Fiat verkopen: ook met schade, defecten of een hoge kilometerstand

Wilt u uw tweedehands Fiat verkopen? Dan zit u bij East European Provider aan het juiste adres. East European Provider is gespecialiseerd in het verkopen van tweedehands auto’s met eventueel schade of defecten.

Wij ontzorgen u volledig, wij geven u een eerlijke prijs en halen de auto op het gewenste moment op. U hoeft zich nergens zorgen om te maken en u kunt de betaling contant of per bank in ontvangst nemen.

Fiat verkopen met schade of defecten. Het verkopen van een Fiat met schade, defecten, een hoge kilometerstand of een auto die is afgekeurd valt nog niet mee. De meeste handelaren en dealers schrikken terug van dergelijke wagens, maar in de gedachte van East European Provider is dat niet nodig.

Bijna 15 jaar geleden hebben we de juiste verkoopkanalen opgezet om auto’s van alle soorten en maten over te kopen, waardoor wij voor iedere auto (met of zonder schade en/of defecten) de juiste prijs kunnen betalen.

Wij accepteren alle soorten Fiat wagens vanaf bouwjaar 2007.

Inkoopproces East European Provider

Het inkoopproces van East European Provider is ingericht op het verkopen van uw Fiat of een andere auto. Doorloop de volgende stappen om het inkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen:

 • Allereerst is het van belang om de juiste gegevens aan te leveren. Vul alle gegevens op het inkoopformulier in om de procedure op te starten.
 • Wanneer u alle gegevens heeft toegestuurd is het mogelijk om een taxatie te doen.
 • Wij brengen ons bod uit op basis van een deskundige taxatie en vervolgens beslist u of u de Fiat voor deze prijs verkoopt.
 • Wanneer u uw wagen verkoopt en ons bod accepteert wordt de wagen gratis afgehaald in Nederland of België. De betaling wordt contant of per bank aan de deur verricht en vervolgens nemen wij de wagen mee.
Verkoop uw Citroën in 4 stappen Nu!
Voordelen East European Provider

East European Provider heeft al bijna 15 jaar ervaring met het inkopen van Fiat wagens en andere merken. Wij zien dat het steeds moeilijker wordt om voor een wagen met schade of defecten een eerlijke prijs te krijgen.

Onze taxatie is toegespitst op een snelle en eerlijke waardering. Op deze manier kunt u de onderhandeling snel afhandelen en wordt de betaling contant of per bank voldaan.

East European Provider staat geregistreerd bij de RDW in Nederland en mag auto’s vrijwaren. Voor Belgen is dit niet van toepassing, maar het geeft wel de autoriteit en betrouwbaarheid van ons als opkoper aan.

Voor de bemiddeling, de taxatie en het transport worden geen kosten doorberekend. Wanneer onze taxatie is volbracht doen wij een bod en is dit ook de daadwerkelijke prijs waarvoor wij uw auto kunnen kopen.

Heeft u nog vragen? Bel naar +32 (0) 497-852-557 vanuit België of via +31 (0) 631-993-048 vanuit Nederland. Per e-mail zijn wij te bereiken op info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug