Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto snel verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een auto snel verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw auto vandaag nog van u overkopen en deze ook vandaag nog gratis komen ophalen door heel Nederland en België. Is de auto kapot of zijn er mankementen? Dat is geen probleem, want wij kopen ook schadeauto’s.

Laat uw auto direct gratis en vrijblijvend taxeren om nu direct een hoog bod te ontvangen en te profiteren van onze voordelen:

  • Vandaag nog uw auto verkopen
  • Direct gratis taxatie
  • Gratis ophaal, hoeveel haast u ook heeft
  • Direct geld, cash of via de bank
  • Auto kapot? Geen probleem!
  • Erkende auto inkoper met meer dan 15 jaar ervaring

Stefan uit Rekem Heel erg bedankt voor de zeer vlotte en correcte afhandeling. Alles volgens de afspraken, eerlijke prijs en zeer gemoedelijk in de omgang. Een aanrader.

Auto per direct verkopen – Zo werkt het

auto snel verkopenEen auto verkopen gaat bij inkoopautos.com heel simpel, snel en eenvoudig. Welke auto, in welke staat of met welk bouwjaar (vanaf 2006) u ook wilt verkopen, allereerst bepalen we de waarde voor u.

Dit doen we met de gegevens die u in taxatieformulier op deze pagina invult. Aan de hand van het merk, type, bouwjaar, kilometerstand en eventuele bijzonderheden kunnen onze taxateurs heel snel en nauwkeurig de waarde van de auto bepalen.

Na het invullen krijgt u van ons binnen een uur een mailtje met het resultaat van de taxatie en ons bod. Als u dan direct akkoord gaat en ons opbelt (of terugmailt) maken wij gelijk een afspraak voor de ophaal. Dit kan zoals gezegd dezelfde dag nog. Vertel ons gewoon waar en hoe laat we daar moeten zijn, en wij zullen er zijn met onze oplegger!

Op het afgesproken tijdstip komen we bij u langs. Vervolgens maken we alles in orde. We regelen de koopovereenkomst, een eventuele vrijwaring (voor Nederland) en last but not least: u krijgt van ons het geld. Pas als u helemaal tevreden bent laden we de auto op en rijden we ermee weg!

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Auto vandaag verkopen – De waarde van een auto

Wat u ook tweedehands aanbiedt, één ding is altijd heel belangrijk: de prijs. Wij nemen aan dat u een goede prijs wilt voor uw auto, anders kunt u hem immers net zo goed weggeven of naar de sloop brengen, toch?

De beste prijs van uw auto krijgt u bij een auto inkoper die uw auto de beste waarde kan geven. Aangenaam kennis te maken, wij zijn inkoopautos, al meer dan 15 jaar actief als dé auto inkoop specialist met de hoogste prijzen.

Waarom onze prijzen zo hoog zijn

auto inkoop specialistWij kunnen namelijk niet alleen veel hoger bieden voor uw auto dan een standaard garage of dealer (wat overigens niet zo moeilijk is), maar ook nog eens hoger dan welke andere auto opkoper dan ook. Ons bedrijf is namelijk sterk internationaal georiënteerd. Daar merkt u als klant helemaal niets van, behalve dan doordat wij extreem hoog bieden op alle auto’s.

Auto’s met gebreken kunnen wij zeer goedkoop laten repareren, waardoor er amper iets van de waarde wordt afgetrokken voor het defect. Voor auto’s in een goede staat kunnen wij altijd de perfecte koper vinden.

Soms willen Polen bijvoorbeeld erg graag bepaalde Opels of BMW’s, terwijl op een ander moment hier juist de Toyota’s en de Volkswagens in trek zijn en de Opels en BMW’s meer opbrengen in de Baltische staten. Door zeer nauwlettend de buitenlandse markten in de gaten te houden kunnen wij u optimaal laten profiteren van deze wisselende marktvraag.

Wilt u direct de waarde van uw auto weten? Laat hem dan nu gratis en vrijblijvend taxeren.

Auto verkopen bij overlijden

Wanneer u een auto erft is het belangrijk snel een beslissing te maken: ga ik de auto houden of verkopen? Bij het overnemen van een auto van iemand die is overleden dient u namelijk binnen vijf weken de auto over te schrijven op uw eigen naam. Vanaf dat moment dient u ook een autoverzekering hiervoor af te sluiten.

Wanneer u besluit de auto te verkopen, bijvoorbeeld omdat u de auto niet nodig heeft of omdat de opbrengst simpelweg verdeeld zal worden onder de erfgenamen, moet u deze dus ook binnen vijf weken verkopen om extra kosten te voorkomen. De totale waarde van de auto wordt dan verrekend met de rest van de erfenis.

Ook een auto verkopen na overlijden is heel eenvoudig bij inkoopautos.com. Wij zijn RDW-erkend en hebben alles in huis om snel en geheel volgens alle geldende wetgeving te handelen. Zelfs als u de laatste dag van de vijf weken durende periode de auto wilt verkopen. Dan nemen we gewoon dezelfde dag de auto nog van u over. Zonder gedoe!

Nu direct een auto verkopen

Wilt u echt een auto snel verkopen? Verkoop dan uw auto vandaag nog en laat hem nu direct gratis en vrijblijvend taxeren. Binnen een uur nemen wij dan contact met u met ons bod. Vervolgens hoeft u dit alleen maar te accepteren om direct te verkopen!

Heeft u nog vragen of wilt u de auto via de telefoon verkopen? Dat kan als u ons belt op +31 (0) 631-993-048 (NL) of +32 (0) 497-852-557 (BE). Mailen kan overigens ook. Onze medewerkers beantwoorden met plezier al u mails op info@inkoopautos.com. Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug