East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Auto’s en Bestelwagens voor Export Gevraagd

We zijn een officieel bedrijf dat auto’s en bestelwagens voor de export koopt en betalen het volledige bedrag direct uit.

Het verkopen van uw auto voor de export is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Op deze pagina gaan we in op de Oost-Europese tweedehands automarkt. We laten zien op welke zaken u dient te letten wanneer u een tweedehands auto in Oost-Europa verkoopt.

Op deze manier kunt u afwegen of u uw auto zelf in Oost-Europa verkoopt of via een professionele opkoper die dit werk volledig van u overneemt.

  • Robert-Rotterdam Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.

  • Patrick – Hasselt De verkoop van mijn Zafira werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad.…

Auto’s voor export gevraagd

met spoed auto's gevraagdEast European Provider B.V. is actief binnen een groot netwerk van klanten in verschillende Oost-Europese landen. Via ons bedrijf worden dagelijks auto’s geëxporteerd naar landen als Roemenië, Polen, Tsjechië, Servië en Kroatië. In dit soort landen zijn merken als Audi, BMW, Opel, Seat, Mercedes en Volkswagen het populairst. Denk vooral aan modellen als de Volkswagen Passat, Volkswagen Touran, Volkswagen Golf, Audi A4, Audi A6, BMW 3 en 5 serie, Volvo V50, V70 en S40.

In landen als Polen en Roemenië neemt de vraagt naar tweedehands auto’s iets af. Waarschijnlijk is de overstroming van geïmporteerde auto’s uit Frankrijk en Duitsland hiervan de oorzaak. Tegelijk zijn klanten in Oost-Europa een stuk kritischer geworden en weet men de weg naar goedkopere auto’s beter te vinden. Ook zien we dat auto’s van 10 jaar en ouder minder interessant zijn voor de export.

export autoinkoop

In bijvoorbeeld Roemenië zien we dat voor auto’s minimaal de Euro 4 norm gehanteerd wordt. Om aan deze norm te voldoen dient u minimaal een tweedehands auto uit bouwjaar 2005 aan te leveren. Zo heeft ieder Oost-Europees land haar eigen regels, invoertarieven en richtlijnen.

Over het algemeen geldt dat auto’s met meer dan 2000 cc minder interessant zijn voor de export. Deze auto’s zijn relatief duur om in te voeren.

Auto’s die aan de volgende eisen voldoen zijn interessant voor de export:

Auto’s vanaf bouwjaar 2005

Auto’s met benzine- en dieselmotoren

Auto’s met hoge kilometerstanden

Auto’s met defecten en schade

Vul vrijblijvend ons auto inkoop formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

tweedehands auto opkoper exportopkopers wagens voor export

Auto zelf exporteren of aan export opkoper verkopen

Wanneer u uw tweedehands auto bijvoorbeeld in Oost-Europa verkoopt dient u rekening te houden met de volgende zaken:

inkoop export auto

  1. De invoerrechten veranderen vaak. Kijk dan ook goed na wat de huidige stand van zaken is.
  2. U dient uw tweedehands auto eerst in Nederland af te melden, daarna kunt u hem verkopen in Oost-Europa.
  3. Houd er rekening mee dat er risico’s zitten aan de betaling van uw tweedehands auto.
  4. Wanneer u een auto met exportplaten verkoopt roept dat in Oost-Europese landen vragen op. Het is relatief lastig om als buitenstaander vertrouwen te winnen. Over het algemeen krijgt u daardoor een lagere prijs voor uw auto.
  5. U bent niet bekend met de vraag die in Oost-Europese landen heerst.

Zoals u ziet zitten er veel haken en ogen aan het exporteren van uw tweedehands auto naar Oost-Europa. Wanneer u niet bekend bent met één of een aantal van deze voorwaardes is het verstandig een professionele auto opkoper in te schakelen.

East European Provider B.V. is bereikbaar via +31(0)631-993-048 en vanuit België op +32(0)487-603-848 of info@inkoopautos.com. Wilt u direct een vrijblijvend bod ontvangen? Vul dan uw kenteken in en het bijbehorende invulformulier. Na inlevering krijgt u zo snel mogelijk een passend bod.


Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 64) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met