Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto’s en 4×4 voor Export Gevraagd

Verkoop uw auto nu!

We zijn een officieel bedrijf dat auto’s en 4×4 voor de export koopt en betalen het volledige bedrag direct uit.

Het verkopen van uw auto voor de export is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Op deze pagina gaan we in op de Oost-Europese tweedehands automarkt. We laten zien op welke zaken u dient te letten wanneer u een tweedehands auto in Oost-Europa verkoopt.

Op deze manier kunt u afwegen of u uw auto zelf in Oost-Europa verkoopt of via een professionele opkoper die dit werk volledig van u overneemt.

Robert-Rotterdam Eerlijke mensen, snel en vlot afgehandeld. Direct geld, doen niet moeilijk. Zeker aan te raden voor mensen die hun wagen voor export willen wegdoen.

Rudi – Houtvenne Mijn wagen had een lekkende cilinder koppakking en is via deze site verkocht. Ik ben zeer tevreden over de afspraken en afhandeling van de verkoop.

Auto’s voor export gevraagd

met spoed auto's gevraagdEast European Provider B.V. is actief binnen een groot netwerk van klanten in verschillende Oost-Europese landen. Via ons bedrijf worden dagelijks auto’s geëxporteerd naar landen als Roemenië, Polen, Tsjechië, Servië en Kroatië. In dit soort landen zijn merken als Audi, BMW, Opel, Seat, Mercedes en Volkswagen het populairst. Denk vooral aan modellen als de Volkswagen Passat, Volkswagen Touran, Volkswagen Golf, Audi A4, Audi A6, BMW 3 en 5 serie, Volvo V50, V70 en S40.

In landen als Polen en Roemenië neemt de vraagt naar tweedehands auto’s iets af. Waarschijnlijk is de overstroming van geïmporteerde auto’s uit Frankrijk en Duitsland hiervan de oorzaak. Tegelijk zijn klanten in Oost-Europa een stuk kritischer geworden en weet men de weg naar goedkopere auto’s beter te vinden. Ook zien we dat auto’s van 10 jaar en ouder minder interessant zijn voor de export.

export autoinkoop

In bijvoorbeeld Roemenië zien we dat voor auto’s minimaal de Euro 4 norm gehanteerd wordt. Om aan deze norm te voldoen dient u minimaal een tweedehands auto uit bouwjaar 2005 aan te leveren. Zo heeft ieder Oost-Europees land haar eigen regels, invoertarieven en richtlijnen.

Over het algemeen geldt dat auto’s met meer dan 2000 cc minder interessant zijn voor de export. Deze auto’s zijn relatief duur om in te voeren.

Auto’s die aan de volgende eisen voldoen zijn interessant voor de export:
 • Auto’s vanaf bouwjaar 2007
 • Auto’s met benzine- en dieselmotoren
 • Auto’s met hoge kilometerstanden
 • Auto’s met defecten en schade
Vul vrijblijvend ons auto inkoop formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
tweedehands auto opkoper exportopkopers wagens voor export

Kapotte auto verkopen aan het buitenland – Soorten defecten

Een auto verkopen naar het buitenland met defecten is meestal heel erg winstgevend. Waarom?  Simpel: door de lagere reparatiekosten in het buitenland wordt uw defecte wagen meer waard en krijgt u meer geld voor uw auto! Wij kunnen een auto verkopen aan een buitenlandse handelaar met verschillende soorten defecten. Deze zijn globaal onder te verdelen in twee soorten: carrosserieschade en technische schade.

Carrosserieschade –  auto verkopen voor buitenland

Bij carrosserieschade moet u met name denken aan schade die is ontstaan als gevolg van een ongeval. Wat we vaak zien zijn deuken in de motorkap, deuren en aan de achterkant van de auto. Ook exporteren wij veel auto’s met schade aan bumpers en met kapotte lampen. In Oost-Europa kan men dit soort schade relatief snel en goedkoop repareren, wegens het grote aantal tweedehands onderdelen en de kennis en ervaring die men daar op dit gebied heeft. Tel daar een veel lager uurloon bij op en u zult begrijpen dat dit erg winstgevend is!

Technische schade – auto verkopen aan buitenland

Bij technische schade moet u denken aan schade onder de motorkap. Wat we vaak zien zijn kapotte motoren, transmissies die aan revisie toe zijn en allerlei andere kleine defecten. Hiervoor geldt in principe hetzelfde als bij carrosserieschade: ook dit kan erg voordelig gerepareerd worden in het buitenland.

Auto zelf exporteren of aan export opkoper verkopen

Wanneer u uw tweedehands auto bijvoorbeeld in Oost-Europa verkoopt dient u rekening te houden met de volgende zaken:

inkoop export auto

 • De invoerrechten veranderen vaak. Het is vaak niet duidelijk bij het verkopen van een auto voor export welke papieren nodig zijn. Kijk dan ook goed na wat de huidige stand van zaken is.
 • U dient uw tweedehands auto eerst in Nederland af te melden, daarna kunt u hem verkopen in Oost-Europa.
 • Houd er rekening mee dat er risico’s zitten aan de betaling van uw tweedehands auto.
 • Wanneer u een auto met exportplaten verkoopt roept dat in Oost-Europese landen vragen op. Het is relatief lastig om als buitenstaander vertrouwen te winnen. Over het algemeen krijgt u daardoor een lagere prijs voor uw auto.
 • U bent niet bekend met de vraag die in Oost-Europese landen heerst.

Zoals u ziet zitten er veel haken en ogen aan het exporteren van uw tweedehands auto naar Oost-Europa. Wanneer u niet bekend bent met één of een aantal van deze voorwaardes is het verstandig een professionele auto opkoper in te schakelen.

Stap voor stap uw auto aanbieden voor export

Voor het verkopen van uw auto aan een buitenlander doorloopt u heel simpel de volgende stappen:

 • Vul gratis het inkoopformulier in: Vul het merk en type van uw auto in, net als het bouwjaar en het aantal gereden kilometers. Vermeld zoveel mogelijk over uw auto en voeg na afloop ook enkele foto’s toe, zodat wij zo nauwkeurig mogelijk uw auto kunnen taxeren.
 • Accepteer ons bod: Meestal nemen wij binnen een dag contact op met een bod. Accepteert u dit? Dan is uw auto verkocht en ontvangt u direct het geld.
 • We maken samen een afspraak voor de ophaalservice: Onze ophaalservice is net als de taxatie helemaal gratis. Bovendien komen wij wanneer het u uitkomt, dus u hoeft niet te zitten wachten!
 • Wij komen de auto ophalen: Wanneer u liever het geld contant ontvangt, krijgt u van ons ook een goedgevulde envelop. Ook nemen wij een vrijwaringsbewijs mee en een koopovereenkomst, zodat alles ook administratief in orde is!
East European Provider B.V. is bereikbaar via +31 (0) 631-993-048 en vanuit België op +32 (0) 497-852-557 of info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug