Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Toyota Corolla Verkopen – Ontvang de beste prijs

Verkoop uw auto nu!

Staat u op het punt om uw Toyota Corolla te verkopen? Bij Inkoopautos.com kunt u dit probleemloos doen. Wij bieden u de volgende voordelen:

 • U kunt uw Toyota Corolla snel en probleemloos verkopen
 • U kunt uw wagen online aanbieden en verkopen
 • Wij halen uw wagen kosteloos op
 • Wij kopen ook auto’s met schade of mankementen in

Pieter — Brugge Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.

G.Karssen – Den Bosch De deal is zeer correct verlopen. U en uw kompaan beleeft en prettig in zowel zakelijk als privé. Succes met uw «inkoop service East European Provider».

Wilt u een Toyota Corolla met schade verkopen?

kapotte toyota verkopenAls er sprake is van schade of mankementen zal het niet meevallen om uw Toyota Corolla voor de juiste prijs te verkopen. Veel inkopers weten niet op welke manier schade gerepareerd dient te worden en zadelen u daardoor met behoorlijke kosten op.

Zo wordt berekend dat bepaalde onderdelen volledig vervangen dienen te worden, terwijl deze gemakkelijk gerepareerd kunnen worden en de waarde van uw wagen daardoor hoger is dan in eerste instantie berekend wordt. Een Toyota Corolla met motorschade verkopen aan een dealer zal bijvoorbeeld vrijwel niks opleveren, terwijl wij hier nog een erg mooi bedrag voor over hebben.

Schadeherstel door Inkoopautos.com

Inkoopautos.com is gespecialiseerd in het herstellen van kapotte auto’s of auto’s met schade. Doordat wij dit voordeliger en sneller kunnen doen dan andere partijen, betalen wij een inkoopprijs die hoger ligt.

Verkoopt u uw wagen aan een autodealer? Dan zal het niet eenvoudig zijn om daar de juiste prijs voor te krijgen. Zeker wanneer het om een iets oudere Toyota Corolla met relatief veel schade gaat zal de inkoopprijs laag zijn. Een autodealer is over het algemeen niet gespecialiseerd in het inkoopproces en streeft het na om zoveel mogelijk auto’s te verkopen. Zo zal het inkopen van uw Toyota Corolla eerder een service zijn en is het in principe logisch dat daar niet de hoofdprijs voor betaald kan worden.

Toyota Corolla zonder technische controle (APK) verkopen

Ook als uw wagen is APK afgekeurd kunt u deze nog verkopen. Inkoopautos.com is gespecialiseerd in het opknappen en repareren van dit soort wagens. In bijvoorbeeld Oost-Europese landen is men nog steeds geïnteresseerd om in dit soort wagens te rijden en kunnen afgekeurde auto’s voor een interessante prijs worden opgeknapt.

Inkoopautos.com koopt tweedehands wagens in, vervolgens worden deze gerepareerd en in een ander land verkocht. Op deze manier wordt er meer waarde uit bijvoorbeeld afgekeurde Toyota Corolla’s gehaald. Dit levert u meer op dan wanneer u uw wagen aan een plaatselijke inkoper of autodealer verkoopt.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Toyota Corolla verkopen voor export aan inkoper

toyota aan export verkopenEen Toyota Corolla is een prachtige wagen. Helaas zijn er sommige types die te maken krijgen met gebreken als een kapotte motor, schade aan de elektronica, een kapotte uitlaat of andere mankementen. In veel gevallen heeft dit met de levensduur van de auto te maken. In sommige gevallen komt dit door de manier waarop uw auto gebruikt is.

Helaas kost het vaak veel geld om te repareren en defecten te verhelpen. Soms lijkt een kapotte Toyota Corolla verkopen de enige uitkomst. Zo kunt u met deze vergoeding een nieuwe Toyota Corolla af andere wagen kopen.

In principe is er bij Inkoopautos.com vraag naar allerlei verschillende soorten types. Denk aan:

 • Toyota Corolla met benzine motor – 1.4, 1.6, 1.8
 • Toyota Corolla met diesel motor – 1.4D, 2.0D, 2.2D
 • Toyota Corolla Verso met benzine motor – 1.6, 1.8
 • Toyota Corolla Verso met diesel motor – 2.0D, 2.2D

Heeft u een ander of nieuw type? Ook in dat geval kunt u uw Toyota Corolla aan ons aanbieden. In principe kunnen wij altijd een eerlijk bod op uw wagen uitbrengen. Wanneer wij uw Toyota Corolla niet kunnen overnemen (om welke reden dan ook) zullen wij dat eerlijk aangeven. Geef uw Japanner een tweede kans en biedt uw auto direct aan!

Inkoopproces van Inkoopautos.com

Wilt u uw wagen aan Inkoopautos.com verkopen? Dan doorloopt u het volgende inkoopproces:

 • Allereerst is het belangrijk om alle relevante gegevens in kaart te brengen. Denk aan belangrijke gegevens als het type, bouwjaar en bijzonderheden van uw auto. U kunt deze gegevens invullen op het inkoopformulier en u kunt deze gegevens rechtstreeks via de telefoon of per e-mail met ons delen.
 • Wanneer er een offerte is ingediend gaat Inkoopautos.com aan de slag met het taxeren van uw Toyota Corolla of andere wagen. Er zal gekeken naar welke auto er precies wordt aangeboden en ook van welke defecten of schade er sprake is. Op basis daarvan wordt er met een deskundig oog naar uw auto gekeken.
 • Nadat er getaxeerd is kunnen wij direct een bod op uw auto uitbrengen.
 • Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt er een afspraak gemaakt om uw auto op te halen en te betalen. Er kan in principe vooraf betaald worden, aan het ophalen van uw auto zitten geen kosten verbonden.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod
Interesse in onze Toyota inkoop? Vul dan het formulier op deze website zo volledig mogelijk in. Vergeet niet om foto’s bij te voegen van uw Corolla, zodat wij eventuele schade kunnen meenemen in de berekenen. En maak u geen zorgen; uw Toyota is vaak nog meer waard dan u denkt.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug