Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Gratis waardebepaling van BMW X1

Verkoop uw auto nu!

Bent u benieuwd hoeveel uw auto nog waard is? Wij zijn gespecialiseerde BMW X1 opkopers en taxeren uw auto snel en gratis. Daarna kunt u de auto eenvoudig aan ons verkopen. Zelfs als uw BMW X1 problemen heeft of als de auto een aanrijding heeft gehad, betalen wij een hoog bedrag voor de auto. Het verkopen van uw BMW X1 verloopt altijd snel, eerlijk en betrouwbaar. Dat ziet u ook terug in onze vele positieve beoordelingen.

Waarom moet ik mijn BMW X1 verkopen aan Inkoop Auto’s?

  • Gratis taxatie, zelfs als u de auto toch niet verkoopt.
  • Altijd een betaling vooraf. Op de bank of cash tijdens het ophalen.
  • Gratis ophaalservice in Nederland en België.
  • Professionele en betrouwbare BMW inkoop.

Cees Van Kollenburg – Turnhout Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.

Wat is mijn BMW X1 nog waard?

bmw x1 waardeDe BMW X1 is een mooie auto waar veel mensen graag in rijden. Er worden er dan ook veel als tweedehands BMW verkocht. Bij de verkoop is het moeilijk om in te schatten wat de auto nog waard is. Er zijn verschillende motoren en er is ook een verschil tussen handgeschakelde, automaat en 4×4 varianten. Gelukkig kunnen wij daar als BMW X1 opkopers heel goed bij helpen. Wij hebben vele BMW-auto’s opgekocht en weten direct wat uw auto nog waard is. Ook wanneer u schade of een BMW X1 met kapotte motor heeft. Aan de hand van onze gratis taxatie komt u er direct achter wat de huidige waarde van uw auto is.

Uw BMW X1 snel verkopen

Op internet verschijnen dagelijks meerdere tweedehands BMW X1’s. Deze krijgen direct reacties van soms meer dan tien personen die de auto willen hebben. Helaas zijn biedingen op deze websites niet bindend, waardoor de koop vaak niet door gaat. Ook bieden veel mensen minder dan wat u voor de auto wilt hebben. Wilt u een BMW zonder keuring verkopen of heeft de BMW X1 problemen met de motor of koppeling, dan kan de verkoop erg lang duren. Wij zijn in staat om de gehele verkoop binnen enkele dagen af te ronden. U stuurt ons de informatie en wij bieden u direct een hoog bedrag voor de auto. Na betaling komen we de auto ophalen. U bespaart hiermee advertentiekosten, maar ook veel tijd. Wij hebben namelijk slechts een paar minuten van uw tijd nodig.

BMW X1 laten opkopen: hoe werkt het?

wat is mijn BMW X1 waardWilt u de auto aan ons verkopen? Dan doorlopen we enkele eenvoudige stappen. Zo krijgt u van ons direct een hoog bod en bent u in slechts enkele dagen van uw auto af. Bekijk zelf hoe eenvoudig wij te werk gaan in de volgende stappen.

  • U verstuurt alle gegevens over de auto via onze website. Het is ook mogelijk om de informatie op te sturen via email of telefonisch met ons te spreken. Onze contactgegevens vindt u hier.
  • Wij gaan vervolgens kijken naar de kilometerstand, schades, het bouwjaar en type BMW dat u heeft. Met enkele foto’s taxeren wij de auto voor u op afstand. Dit doen wij gratis.
  • We nemen vrijwel direct contact op met een bod op de auto. U kunt dan zelf bepalen of u akkoord gaat met het bod.
  • Gaat u akkoord, dan betalen wij direct het hele bedrag op uw bankrekening. Is het geld binnen, dan komen wij de auto ophalen. Cash betalen tijdens het ophalen van de auto is ook mogelijk.
  • Wanneer het u uitkomt, halen we de BMW X1 op. Wij nemen al het papierwerk mee, zodat u zelf niets hoeft te regelen. U controleert alle gegevens, zet een handtekening en wij nemen de auto mee. Onze ophaalservice is gratis.
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Vaak voorkomende problemen bij de BMW X1

Als u een BMW X1 heeft die meer dan 100.000 kilometer heeft gereden, dan kunnen er op ieder moment problemen ontstaan. Hoewel niet alle onderdelen van de auto even gevoelig zijn, heeft iedere uitvoering zijn eigen problemen.

Motorproblemen BMW X1

De BMW X1 heeft regelmatig motorproblemen. Zo komt eenhoog olieverbruik vaak voor, wat vaak te maken heeft met het verslijten van zuigerveren of lekken van de oliefilterbehuizing. Ook komt het regelmatig voor dat de aandrijving sneller verslijt dan normaal. De distributieketting moet dan vaker vervangen worden. Juist omdat deze achter het motorblok zit, kost het repareren van dit soort defecten enorm veel geld. Vaak kunt u dan beter de BMW X1 met motorschade verkopen.

Versnellingsbak problemen BMW X1

Voornamelijk bij de BMW X1 automaat ontstaan vaak problemen. Soms zijn deze problemen eenvoudig en redelijk goedkoop op te lossen. In andere gevallen stoppen bepaalde versnellingen ermee, of moet zelfs de hele koppeling vervangen worden. Dat zijn dure reparaties die bij een oude auto te veel geld kosten. Vaak is het dan beter om de BMW X1 te verkopen aan een auto opkoper.

BMW X1 schadeauto verkopen

Heeft u een aanrijding gehad? U kunt ook een BMW X1 met schade verkopen aan Inkoop Auto’s. Met de foto’s en de informatie die u ons opstuurt, bieden wij u dan nog steeds een hoog bedrag voor de auto. Natuurlijk komen we de auto dan ook gratis ophalen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons eenvoudig bereiken via info@inkoopautos.com of bellen naar +31 (0) 631-993-048 (NL), of +32 (0) 497-852-557 (BE). Alles is geheel vrijblijvend.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug