Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Gratis waardebepaling van uw BMW X3

Verkoop uw auto nu!

U heeft een BMW X3 en wilt weten hoeveel de auto nog waard is. Wij taxeren uw auto dan gratis en geheel vrijblijvend. U stuurt dan eerst alle informatie over de auto en maakt ook enkele foto’s. Wij bepalen dan op afstand de waarde van uw auto. U kunt de auto dan ook direct aan ons verkopen als u akkoord gaat met ons bod. Wij kopen uw BMW X3 ook met problemen of schades. Als professionele BMW X3 opkopers bieden wij dan nog steeds een hoog bedrag voor uw auto.

Waarom moet ik mijn BMW X3 verkopen voor export?

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Vooraf betaald. Per bank of cash.
  • Auto gratis opgehaald in Nederland en België
  • Wij bieden de hoogste prijs voor uw BMW X3

Cees Van Kollenburg – Turnhout Auto via website aangeboden, na korte tijd contact en binnen zeer korte tijd verkoop geregeld. Geen koehandel. Auto is op korte tijd opgehaald en financieel afgehandeld. Vriendelijke en betrouwbare handelspartner. Aan te bevelen.

Hoeveel is mijn BMW X3 waard?

bmw x3 opkoperDe waarde van uw auto hangt af van een aantal punten. Zo is het bouwjaar en de kilometerstand belangrijk. Ook de huidige staat, schades of andere defecten bepalen de waarde van de BMW X3. Ook zijn sommige benzine of diesel varianten goedkoper of juist duurder. Geeft u ons de gegevens over de auto, dan kunnen wij de waarde van uw BMW X3 direct vaststellen. Deze taxatie kunt u gratis laten doen. Uiteraard willen wij de auto graag van u kopen. Daarom bieden wij het hoogste bedrag voor uw auto. Want verkoopt u de auto zelf via internet, dan loopt u waarschijnlijk veel geld mis. De waarde van uw BMW X3 is dus ook afhankelijk van de plek waar u de auto verkoopt. Inkoop Auto’s biedt altijd het hoogste bedrag voor uw auto.

Snel uw BMW X3 verkopen

Verkoopt u de auto snel via internet, dan verliest u daar vaak veel geld door. De meeste biedingen zijn niet serieus en komen niet overeen met de waarde van de auto. Wilt u de auto snel verkopen, maar ook een goed bod ontvangen? Wij zijn gespecialiseerde BMW X3 opkopers die de auto exporteren. Daarom kunnen we een hoog bod doen op de auto, en komen we de auto ook snel ophalen. Zo heeft u al binnen een dag het geld op de rekening en halen we de auto daarna direct op. Vergelijkt u onze gratis service met het zelf verkopen van uw auto, dan is de keuze snel gemaakt. U bespaart bij ons namelijk tijd én geld.

BMW X3 verkopen: zo werkt het

BMW X3 verkoop prijsInkoop auto’s koopt al jaren succesvol BMX X3 auto’s op. Daarom werken wij het snelst en het meest betrouwbaar. Hieronder ziet u hoe eenvoudig het is om uw auto aan ons te verkopen.

  • Via de website vult u het contactformulier in. Daarin zet u alle gegevens over uw BMW X3. Per email of telefoon kan natuurlijk ook.
  • Wij kijken dan naar alle informatie over de auto. Vooral het bouwjaar, type, de kilometerstand en schades zijn voor ons interessant. Met enkele foto’s taxeren we de auto op afstand.
  • We vertellen welk bod wij doen op uw BMW. U kunt nu zelf bepalen of u akkoord gaat met dit bedrag.
  • Tevreden met het bod? Dan storten wij direct het geld op uw rekening. Ook maken we een afspraak om de auto snel op te halen. Liever cash? Dan nemen we het geld mee als we de auto ophalen. U krijgt altijd eerst betaald.
  • We halen de auto op wanneer het u uitkomt. Wij nemen dan ook zelf alle belangrijke papieren mee. U hoeft alleen maar te tekenen en wij nemen uw BMW mee. Vanaf dat moment heeft u nooit meer zorgen om de auto.

Vaak voorkomende problemen BMW X3

Ondanks het goede imago van BMW, zijn er ook in de X3 fouten te vinden. Deze hebben niet altijd grote gevolgen, maar sommige mankementen kunnen zorgen voor duizenden euro’s aan reparatiekosten. Wij bespreken in het kort deze problemen.

Motorproblemen BMW X3

De BMW X3 is een redelijk betrouwbare auto. Sommige autobezitters rijden er gemakkelijk 300.000 kilometer mee, zonder problemen. Toch zijn er veel auto’s waarbij de distributieketting het soms begeeft. Er breekt een stukje van het tandwiel af of de ketting vliegt er helemaal vanaf. Zo’n motor is dan vaak in één keer afgeschreven. Andere problemen zijn oververhitting van de motor, waardoor scheurtjes in de cilinders ontstaan. Wanneer dat gebeurt is een dure reparatie onvermijdelijk. U kunt dan beter de BMW X3 met motorschade verkopen.

Versnellingsbak problemen BMW X3

In principe is de versnellingsbak van de meeste BMW X3 auto’s prima. De meeste problemen ontstaan alleen wel snel. Zeker als u een wat vlottere en agressieve rijstijl heeft. De koppelingsplaten en andere onderdelen slijten dan snel en moeten vervangen worden. Deze reparatie kost flink wat geld. Heeft u al een tweedehands BMW X3, of heeft u niet altijd netjes geschakeld? Problemen met de koppeling en aandrijving kunnen zich dan steeds vaker voor blijven doen. U blijft dan geld uitgeven aan nieuwe reparaties. Vaak kunt u dan beter de BMW voor export verkopen.

BMW X3 schadeauto verkopen

Natuurlijk kunt u ook eenvoudig uw BMW met schade verkopen. Dat werkt precies hetzelfde als bij een auto zonder schade. Snel, eenvoudig en tegen een hoog bod. Want ook met schade is uw auto interessant voor ons. Natuurlijk krijgt u dan ook direct betaald en wordt de auto gratis opgehaald.

Nog meer vragen over uw BMW X3? Bel ons op +31 (0) 631-993-048 (NL), of +32 (0) 497-852-557 (BE) of stuur een email naar info@inkoopautos.com. We vertellen u graag hoe we u snel van uw auto af helpen.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug