East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Verkoop uw auto met defecte elektronica

Een auto met defecte elektronica verkopen, is nu mogelijk zonder een lange zoektocht naar kopers en een aanzienlijk verlies van geld.

East European Provider B.V. koopt auto’s met defecten, zonder tussenpersonen en commissie. U krijgt snel uw geld en we staan garant voor zekerheid bij de verkooptransactie.

Wij exporteren vervolgens uw defecte auto naar een land in Oost-Europa, waar volop kopers zijn.

 • Stefan Soeteman — Noord Holland ‘Mijn defecte Volkswagen Golf 4 verkocht, van te voren duidelijke afspraken gemaakt en scherpe prijs, alles is netjes nagekomen.’ Groeten Stefan
 • Miquel Ik ben zeer tevreden over hun diensten. Zeer vlugge en correcte afhandeling van de aankoop van de bestelwagen. Ik kan u ten zeerste aanraden om de diensten van dit bedrijf te gebruiken.…

Waar uw auto met kapotte elektronica verkopen

Waar kunt u auto uw met kapotte elektronica verkopenDe elektronica van uw auto wordt steeds belangrijker. Wanneer de elektronica van uw auto kapot is wordt het verkopen van uw auto er niet gemakkelijker op. De reparatie van uw elektronica is al snel een behoorlijke investering en zeker wanneer u onverwachts met deze kostenpost zit is dat niet altijd even gewenst.

Afhankelijk van de schade kunt u al snel denken aan een kostenpost van enkele honderden euro’s tot soms duizend euro.

Wanneer u het niet ziet zitten om deze kosten te betalen is het mogelijk uw auto met kapotte elektronica te verkopen.

Uiteraard kunt u uw auto op veilingsites als Marktplaats, Speurders of Autoscout 24 aanbieden, maar helaas zitten hier grote risico’s aan verbonden en doet u zaken met een consument in plaats van een professionele inkoper.

Wanneer u zaken doet met een professionele inkoper kunt u rekenen op een deskundige taxatie en bent u verzekerd van een snelle inkoopprocedure.

Wij begrijpen dat uw auto met kapotte elektronica nog steeds een behoorlijke waarde vertegenwoordigt en niet is afgeschreven.

Ons motto: snelle auto-inkoop met defecte elektronica voor het gemak van de klant
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Auto verkopen met kapotte elektronica aan inkoper

Kapotte Elektronica in uw Auto? Verkoop met East European Provider!Wilt u uw auto verkopen aan een professionele inkoper? Dan bent u bij East European Provider aan het juiste adres. Doorloop de volgende stappen om een vrijblijvende taxatie te ontvangen en uw auto aan ons te verkopen:

 • Het aanvragen van een taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. U vult simpelweg de gegevens van het inkoopformulier in om zo snel mogelijk een taxatie te ontvangen. Neemt u liever telefonisch of per e-mail contact met ons op? Dan is dat ook mogelijk.
 • Wanneer onze taxatie is opgemaakt komt het bod per e-mail of telefonisch tot u.
 • Indien u akkoord gaat maken we een afspraak om uw voertuig op te halen.
 • Contant of per bank wordt de betaling voldaan en vervolgens nemen wij het voertuig mee.
Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op wanneer u vragen heeft over ons inkoopproces.

Voordelen van East European Provider

Verkoop Snel uw Auto met Defecte ElektronicaEast European Provider koopt alle voertuigen vanaf bouwjaar 2003 en maakt geen onderscheid tussen auto’s met een hoge kilometerstand, schade of eventuele defecten. Biedt uw auto aan ons te koop aan om te ontdekken wat deze waard is, want de taxatie is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Wij vinden het belangrijk dat de gehele procedure professioneel en met enige snelheid plaatsvindt. Bij het ophalen van de auto ontvangt u de betaling dan ook direct cash of contant.

Voor het vervoer van uw tweedehands auto worden geen administratie- of transportkosten doorberekend.

Het ophalen van uw auto is overal in Nederland en België gratis.

Het inkoopformulier

Verkoop uw Auto met Kapotte Elektronica Snel en VeiligBent u klaar voor een vrijblijvende taxatie? Vul dan het inkoopformulier in met de volgende gegevens:

 1. Automerk en type
 2. Bouwjaar van uw auto
 3. Kilometerstand
 4. Vraagprijs
 5. Staat van uw auto
 6. Contactgegevens
Bel vanuit België naar +32(0) 487-603-848 of bereik ons in Nederland op +31(0) 631-993-048. Per e-mail kunt u contact met ons leggen via info@inkoopautos.com.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 66) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met