East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Kapotte wagen verkopen? Opkopers kapotte wagens

Kapotte wagen voor export verkopen? Wanneer u via het internet zoekt vindt u tal van kapotte wagen opkopers. Wilt u weten waarvan Inkoopautos.com zich als kapotte wagen verkoper onderscheidt? Lees dan snel verder om te ontdekken hoe het inkoopproces van Inkoopautos.com werkt. Ook kapotte wagens met de volgende gebreken kunnen wij voor de export van u kopen:

  • Kapotte joint de culasse
  • Kapotte boite
  • Kapotte embrayage
  • Kapotte mazoutpomp
  • Kapotte turbo
  • Kapotte servopomp
  • Kapotte vittesenbak
 • Patrick – Hasselt De verkoop van mijn Zafira werd correct afgehandeld. Gegevens doorgestuurd naar deze website en 10 minuten later al telefoontje gehad. Bod gekregen, ook per mail. Na overleg nieuw bod gekregen en ophaaldag afgesproken met exact uur.…

Kapotte wagen verkopen en inkoopproces van Inkoopautos.com

Heeft u een wagen met andere gebreken? Een wagen met hoge kilometerstand of schade? In principe brengen wij een bod uit op iedere wagen vanaf bouwjaar 2003. Door onze partners in binnen- en buitenland kunnen wij uw tweedehands wagen voordelig herstellen en er eenvoudig iemand anders gelukkig mee maken.

Wanneer u voor het inkoopproces van Inkoopautos.com kiest kunt u direct en volledig vrijblijvend instappen. Kunt u zich niet vinden in onze taxatie? Dan kunt u kosteloos voor een andere optie kiezen. U doorloopt de volgende stappen:

Kapotte Wagen Verkopen

 1. In eerste instantie verzamelt u alle relevante gegevens om ons op basis daarvan een taxatie te laten doen. Wij vragen u het type, bouwjaar, de kilometerstand, vraagprijs en de staat van uw auto te communiceren. Vervolgens komen wij snel bij u terug met een vrijblijvend bod.
 2. Op basis van ons bod beslist u om akkoord te gaan of niet. Na bevestiging plannen we direct een afspraak in.
 3. Wij halen u (kapotte) wagen overal in Nederland, België en Luxemburg op. Kosten voor het transport berekenen we niet door en nemen we volledig voor onze rekening.
 4. Bij het afhalen van uw wagen wordt de betaling eerst contant of per bank voldaan.
Heeft u vragen over het inkoopproces? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn het best telefonisch of per e-mail te bereiken.

Voordelen van Inkoopautos.com op een rij

Wanneer u voor Inkoopautos.com kiest kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Opkoper Kapotte en Schade WagensOok wanneer uw wagen gebreken heeft ontvangt u een vrijblijvend en eerlijk bod. Veel partijen kunnen geen auto’s met gebreken, schade of hoge kilometerstand inkopen.
 • Wij zijn sinds 2006 actief en hebben daardoor de nodige ervaring met het opkopen van kapotte en schade wagens. Wij werken daardoor snel, veilig en vanuit ervaring. Doordat er steeds meer opkopers op de markt komen is het lastig om een betrouwbare partij te vinden.
 • U heeft bij Inkoopautos.com niet te maken met extra kosten voor het transport, administratieve deel of de taxatie. Het bod dat u na taxatie ontvangt is ook daadwerkelijk het bedrag dat wij voor uw wagen betalen.

Zo snel mogelijk een vrijblijvend bod ontvangen na taxatie? Vul dan direct het inkoopformulier in. Bellen of e-mail is uiteraard ook mogelijk!

Bereik ons eenvoudig via +32(0) 487-603-848 vanuit België of via +31(0) 631-993-048 vanuit Nederland. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@inkoopautos.com.

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met