Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Met winst uw Mercedes-Benz Verkopen

Verkoop uw auto nu!

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw gebruikte Mercedes-Benz ?

Ons bedrijf doet de inkoop van Mercedes bestelwagens en personenauto’s zowel in Nederland als België. We zijn geïnteresseerd in alle uitvoeringen van tweedehands Mercedes wagens. U krijgt:

 • Persoonlijke en discrete behandeling
 • Altijd een reële waardebepaling
 • Geen enkel probleem bij – Schade / Defect / Verlopen keuring / Roest / Vele Km
 • Direct Contant Geld

Jan Vannieuwenhuysen-Buggenhout Vlotte en correcte afhandeling, eerlijke prijs, stipt nageleefde afspraak! Mercedes e220cdi break van 11/2005 met 281.000km op de teller. Overeengekomen prijs werd zonder discussie cash betaald.

Bij East European Provider kunt u snel en makkelijk uw Mercedes verkopen

We zijn geïnteresseerd in:

inkoop mercedes benzmercedes viano waarde

 • Mercedes A-klasse – vanaf 2008
 • Mercedes B-klasse – vanaf 2008
 • Mercedes C-Klasse – vanaf 2007
 • Mercedes E-Klasse – vanaf 2003
 • Mercedes ML – vanaf 2003
 • Mercedes Vito – vanaf 2004
 • Mercedes Viano – vanaf 2003
 • Mercedes Sprinter – vanaf 1998
Wilt u snel uw Mercedes auto of bestelwagen verkopen? Vul vrijblijvend ons auto inkoop formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Snel en Veilig uw Mercedes Verkopen

opkopers mercedes belgie

Wilt u uw Mercedes verkopen? Dan is enig geduld en de juiste voorbereiding belangrijk. Heeft u geen tijd of zin in een online veiling of inruilen bij de dealer? Dan komt u al vrij snel bij een opkoper terecht.

East European Provider helpt u graag! Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van tweedehands Mercedes wagens. Wij kopen in principe alle wagens vanaf bouwjaar 2003 in en op dat moment maakt het niet uit of u te maken heeft met grote defecten of schade.

Veel opkopers waarderen uw wagen te scherp af wanneer er schade is. East European Provider weet dat dit in veel gevallen niet nodig is een heeft zich dan ook gespecialiseerd in het op een eerlijke manier taxeren van allerlei soorten wagens.

Bent u benieuwd naar het inkoopproces van East European Provider en de voordelen van deze opkoper ten opzichte van andere opkopers? Lees dan snel verder.

Inkoopproces van Mercedes wagens

mijn mercedes verkopen

Bent u benieuwd op welke manier het inkoopproces van East European Provider werkt? Dan is het belangrijk de aandacht er goed bij te houden. Kortweg doorloopt u de volgende stappen wanneer wij uw wagen kopen:

 • U deelt de belangrijkste gegevens van uw Mercedes met East European Provider. Wij zijn benieuwd naar het bouwjaar van uw wagen, de kilometerstand, de staat van uw auto en allerlei andere zaken.
 • Op basis van al deze gegevens brengen wij een passend bod op uw wagen uit. Het bod vindt plaats na een nauwkeurige taxatie door ons professionele team.
 • Telefonisch of per e-mail maken wij ons bod aan u kenbaar. Wanneer u met het bod akkoord gaat komen wij uw Mercedes op de gewenste locatie in Nederland of België ophalen.
 • Op afspraak halen wij uw wagen af. De betaling wordt contant of per bankoverschrijving voldaan en vervolgens nemen uw Mercedes mee.
Ziet u het inkoopproces liever op een andere manier verlopen? Dan wisselen wij graag uw overdenkingen uit! Neem direct contact met ons op om tot een overeenkomst te komen.

Voordelen van East European Provider

mercedes inkoop voor exportAl bijna 15 jaar heeft East European Provider ervaring met het inkopen van allerlei soorten wagens. Onze brede variatie aan verkoopkanalen en het uitgedachte inkoopproces maakt een eerlijke prijs voor elk van onze klanten mogelijk.

U kunt het inkoopproces opstarten door ons inkoopformulier in te vullen, maar u kunt ons eventueel ook telefonisch of per e-mail contacteren.

Wanneer u de benodigde gegevens aanlevert kan uw tweedehands Mercedes al binnen enkele dagen verkocht zijn. Bent u benieuwd waar wij uw wagen op taxeren? Neem dan direct contact op of vul ons inkoopformulier in.

Bereik ons telefonisch via +32 (0) 497-852-557 vanuit België of via +31 (0) 631-993-048 vanuit Nederland. Per e-mail zijn wij te bereiken op info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug