Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Defecte auto verkopen: hoe en waar doet u dit?

Gratis Taxatie

Een kapotte auto verkopen? Kan dat? Jazeker! Het lijkt misschien een gek idee, want wie koopt er nu een auto met schade? Toch kunt u tegenwoordig heel makkelijk en eenvoudig een defecte auto verkopen.

U moet alleen weten waar en hoe. Via deze pagina kunt u vandaag nog uw defecte auto verkopen. Wij zijn actief als gespecialiseerde auto inkopers in Nederland en België. Vul direct het inkoopformulier in om uw auto gratis en vrijblijvend te laten taxeren.

Patrick uit Nieuwegein Auto werd snel afgehaald. Meneer was heel geduldig terwijl ik mijn overschrijvingsbewijs kwijt was. Gewoon de afgesproken prijs, zonder extra onderhandeling. Erg fijn! Mocht ik ooit weer mijn auto kwijt willen, dan bel ik ze zeker weer op. Bedankt

Rudi – Houtvenne Mijn wagen had een lekkende cilinder koppakking en is via deze site verkocht. Ik ben zeer tevreden over de afspraken en afhandeling van de verkoop.

Wie koopt defecte auto’s?

auto die kapot verkopenNiet veel partijen zullen het aandurven een kapotte auto van u over te nemen. Het risico wat zij lopen met de reparatiekosten is daarvoor te hoog. U kunt een kapotte auto echter wel verkopen aan inkopers die gespecialiseerd zijn in de defecte auto inkoop. Schadeauto inkopers kopen in grote getale kapotte auto’s in, dus de kans is groot dat ook uw auto geschikt is.

Hoe u defecte auto opkopers kunt vinden

De makkelijkste manier om defecte wagen opkopers te vinden is via het internet. Via sociale media en dergelijke is het soms mogelijk om uw oude auto met defecten te verkopen. Het best maakt u echter gebruik van opkopers met een eigen website, waar ook reviews van andere mensen op staan. Zo kunt u er zeker van zijn dat u zaken doet met een professionele partij. Let er ook op dat de inkoper RDW-erkend is. Zo loopt u geen risico’s.

Waar kunt u uw defecte auto verkopen online?

kapotte auto inkoopDe ideale plek om uw kapotte auto online te verkopen is via onze website. Wij zijn een professionele en RDW-erkende opkoper en zijn in staat om vrijwel iedere schadeauto van u over te nemen, zolang deze niet total loss is. U profiteert daarbij van onze gegarandeerde voordelen:

  • Gratis vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
  • Direct geld voor uw wagen
  • Snelle en eenvoudige inkoopprocedure, geen gedoe
  • Als RDW-erkende inkoper regelen wij alles netjes en correct

Voordat u uw kapotte auto gaat verkopen, wilt u natuurlijk weten hoeveel deze waard is. Daar kunt heel snel en eenvoudig achter komen door hem aan te bieden voor taxatie. U vult simpelweg het inkoopformulier in, waarna wij u binnen een dag op de hoogte brengen van het resultaat. Hierbij ontvangt u ook gelijk ons bod, en dan is het aan u om hier op in te gaan (of niet).

Als u akkoord gaat, zal alles snel gaan. Binnen enkele dagen komen wij de auto bij u thuis ophalen (wanneer het u uitkomt) en zorgen we ervoor dat u het geld krijgt en alles goed geregeld wordt: u krijgt een vrijwaring en een getekende koopovereenkomst.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Waarom u een kapotte auto beter kunt verkopen dan repareren

opkoper auto met defectU vraag zich wellicht af waarom u niet beter de auto kunt laten repareren. Hier zijn twee redenen voor: Allereerst brengt verkopen per saldo meestal een stuk meer op. Ten tweede zult u op deze manier niet blijven betalen aan dure reparaties.

De waarde van een kapotte auto vinden we namelijk door de reparatiekosten van de dagwaarde van te trekken. Omdat wij werken met partijen die auto’s veel goedkoper kunnen repareren dan normaal, kunnen wij kapotte auto’s dus veel hoger waarderen. Dit scheelt soms wel honderden euro’s! Waar u bijvoorbeeld 1000 euro zou moeten betalen aan de reparatie van een transmissie met een auto met een dagwaarde van 2500 euro (ofwel waarde 1500) kunnen wij voor zo’n auto 1800 of 1900 euro bieden. Zo maakt u dus 300 – 400 euro winst.

Daarbij geldt ook de wet van Murphy voor auto’s: wanneer zij defecten beginnen te vertonen, volgen er snel meer. U moet dan echt uitkijken dat zo’n auto geen bodemloze put gaat worden waaraan u geld blijft uitgeven voor reparaties. Dit kost klauwen met geld en dan is het een stuk verstandiger om hem te verkopen en een goede nieuwe auto te kopen zonder defecten.

Wat wij doen met defecte auto’s – export

Een groot deel van de auto’s die wij inkopen, exporteren wij naar landen waar deze goedkoop gerepareerd kunnen worden. Hierbij moet u voornamelijk denken aan Oost-Europa en Afrika, waar ze een nieuw leven krijgen. Met name diesels exporteren wij veel: die zijn namelijk niet meer te verkopen in eigen land.

Niet iedere auto wordt echter door ons geëxporteerd. Wij werken ook samen met Nederlandse professionals die relatief goedkoop van een schadeauto weer een prima rijdende wagen kunnen maken. Het gaat hier dan voornamelijk om nieuwere en zuinigere benzinemodellen en elektrische wagens.

Waar zijn wij actief? – Provincies en steden

Bij ons kunt u een kapotte wagen verkopen in België en in Nederland. Wij zijn namelijk actief door de hele Benelux. Kijk in onderstaande tabel om erachter te komen of wij ook bij u komen.

Provincie In de omgeving van deze plaatsen kunt u een defecte auto verkopen
Nederland
Noord-Holland Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Volendam, Aalsmeer, Zandvoort, Texel, Amstelveen
Zuid-Holland Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Scheveningen, Leiden, Delft.
Zeeland Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen, Oostburg, Hulst, Zierikzee
Noord-Brabant Eindhoven, Den Bosch, Oss, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg
Limburg Maastricht, Venlo, Sittard, Weert, Heerlen, Roermond, Kerkrade
Gelderland Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Zutphen
Utrecht Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Zeist, Hilversum
Overijssel Enschede, Zwolle, Almelo, Deventer, Hengelo
Flevoland Almere, Dronten, Lelystad, Urk, Zeewolde
Drenthe Assen, Coevorden, Hoogeveen, Roden, Emmen en Meppel
Groningen Groningen, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Delfzijl en Haren
Friesland Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Joure
België
West-Vlaanderen Brugge, Knokke, Heist, Damme, De Haan, Roeselare en Torhout
Oost-Vlaanderen Gent, Deinze, Eeklo, Aalst, Geraardsbergen, Oudenaarde, Dendermonde en Sint-Niklaas
Antwerpen Antwerpen, Aartselaar, Herentals, Mortsel, Turnhout
Limburg Hasselt, Lommel, Maasmechelen, Heusden-Zolder, Genk,
Vlaams-Brabant Aarschot, Affligem, Grimbergen, Hoegaarden, Leuven, Rotselaar, Halle,
Henegouwen Bergen, Charleroi, Doornik, Moeskroen
Luik Luik, Eupen, Herstal, Herve, Verviers, Borgworm
Luxemburg Aarlen, Aubange, Virton, March-en-Gamenne, Bastenaken
Namen Namen, Andenne, Dinant, Rochefort, Walcourt
Waals-Brabant Waver, Nijvel, Waterloo, Genappe
Brussel Brussel, Anderlecht, Elsene, Etterbeek, Sint-Gillis
Luxemburg
Luxemburg, Differdingen, Düdelingen, Esch an der Eltze

Populaire auto’s voor export

export opkoper met defectenIn principe zijn alle merken auto’s geschikt voor de export, zolang ze nog te repareren zijn. Met name dieselauto’s zijn, zoals gezegd, de laatste jaren erg populair, omdat deze in Nederland en België nauwelijks meer verkocht worden. In landen als Oekraïne, Moldavië, Rusland en de Baltische staten kan men een goede diesel wegens de grote afstanden nog steeds goed waarderen.

Daarbij zijn met name auto’s met technische defecten interessant, vanwege de lagere reparatiekosten in de exportlanden. Hierbij kunt u denken aan schade als:

  • Motorschade
  • Aandrijvingsproblemen
  • Problemen met een brandstofsysteem
  • Elektronica en computers
  • Transmissieschade

Daarnaast zijn auto’s met schade als gevolg van een ongeval interessant om te exporteren. De Oost-Europeaanse ‘mannen met gouden handen’ zijn experts op het gebied van uitdeuken.

Wil u meer weten of twijfelt u of uw defecte auto geschikt is voor inkoop? Neem dan vrijblijvend contact op. U kunt ons bereiken via info@inkoopautos.com of per telefoon: vanuit Nederland op +31 (0) 631-993-048 of vanuit België op +32 (0) 497-852-557.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug