East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Defecte auto verkopen: hoe en waar doet u dit?

Wilt u uw kapotte of defecte auto verkopen? Dan is het belangrijk dat u daar een gespecialiseerde inkoper voor vindt. Zo weet u zeker dat u het juiste bedrag voor uw defecte wagen krijgt. Met name inkopers die gespecialiseerd zijn in het verhelpen van ingrijpende effecten, kunnen een veel hoger bedrag voor dit soort wagens bieden dan partijen die niet over deze expertise beschikken.Wilt u een bedrijfswagen verkopen of een ander voertuig? Bij Inkoopautos.com kunt u alles te koop aanbieden.

Deze universele dienst zorgt ervoor dat u direct geld voor uw wagen krijgt, contant of via een bankoverschrijving. Wij garanderen:

  • Gratis ophaaldienst van uw defecte auto
  • Een vrijblijvende offerte
  • Direct contant of per bankoverschrijving betalen
  • Wij zijn eerlijk, betrouwbaar en professioneel

  • Rudi – Houtvenne Mijn wagen had een lekkende cilinder koppakking en is via deze site verkocht. Ik ben zeer tevreden over de afspraken en afhandeling van de verkoop.

Waar kan ik mijn defecte auto verkopen?

inkoop defecte auto exportU wilt uw defecte auto verkopen? Heel begrijpelijk. Inkoopautos.com is al jarenlang actief als opkoper van defecte auto’s. Wat wij met defecte auto’s moeten, vraagt u zich af?

Wij verkopen ze in Oost-Europa, waar grote belangstelling bestaat voor luxe personenauto’s en praktische bedrijfsauto’s. Waar het in Nederland al snel niet meer de moeite (en het geld) waard is om een auto te repareren, wordt dit in het voormalige Oostblok relatief goedkoop gedaan.

Zo kan het gebeuren dat een auto die vrijwel afgeschreven is in Nederland een tweede leven geniet in Polen of Roemenië.

Hoeveel is mijn defecte auto waard?

defecte auto verkopenOf uw auto nu ernstige schade aan de motor of versnellingsbak heeft of aan elektrische storingen leidt, wij hebben interesse zolang het bouwjaar 2005 of later is.

Het te koop aanbieden van uw defecte auto is gemakkelijker dan u denkt. Inkoopautos.com is uw partner bij het verkopen van uw defecte tweedehands auto. Het maakt niet of uw auto schade heeft of om welk type het gaat.

Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van defecte auto’s en bepalen een goede waarde van een auto met defecten. Wij garanderen een snelle betaling en vervolgens halen wij uw auto kosteloos op.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Hoe kan ik mijn kapotte auto verkopen?

Wanneer u uw kapotte auto te koop wilt aanbieden is het mogelijk om dit via Inkoopautos.com te doen. Vul direct het inkoopformulier in of neem contact met ons op om onze inkoopprocedure op te starten. Vervolgens geven wij aan wat er betaald kan worden voor uw wagen.

Bel vanuit Nederland naar +31(0) 631-993-048 of vanuit België op +32(0) 487-603-848. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com.
Wij halen uw defecte auto in heel Nederland of België op: (Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen).

Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met