Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Volkswagen Touran verkopen

Verkoop uw auto nu!

Wilt u een snel en veilig een Volkswagen Touran verkopen? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn namelijk al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in de directe inkoop van Volkswagens en nemen ook uw Touran graag van u over. Dankzij onze unieke werkwijze, waarbij we gebruik maken van een breed internationaal netwerk, kunnen we voor iedere Touran de maximale waarde geven. Zelfs een kapotte Touran is voor ons veel geld waard.

Laat uw VW Touran nu gratis en vrijblijvend taxeren en profiteer van:

 • Gratis ophaaldienst door heel de Benelux
 • Standaard hoge prijs, ook met schade
 • Taxatie gratis, snel en vrijblijvend
 • Vandaag taxeren = morgen geld
 • Al meer dan 15 jaar erkend autobedrijf

F. Malotaux-Amsterdam Volkswagen Touran 2010 defect geraakt in Duitsland, ANWB wilde niet meer repatriëren wegens te lage restwaarde. East European Provider heeft de wagen gekocht en opgehaald in Duitsland. Bijzonder snelle en efficiënte afhandeling. Goed werk.

Volkswagen Touran opkoper voor export

VW Touran waardeAls export auto opkoper is onze werkwijze net iets anders dan die van gangbare autoverkoopsites. Het grootste verschil is dat wij uw auto direct kopen, met ons eigen geld. Daarnaast werken wij met een groot internationaal netwerk van auto opkopers. Dit heeft voor u als verkoper van een VW Touran enkele belangrijke voordelen:

 • U krijgt direct geld en moet nergens op wachten
 • U bent gegarandeerd van de hoogste prijs
 • Ook kapotte auto’s kunnen rekenen op maximale waarde

Zie voor een overzicht van de wagens waarin wij geïnteresseerd zijn ook onderstaande tabel:

Volkswagen Touran Wij hebben interesse
Bouwjaar 2008 of later
Benzine of diesel (TSI of TDI)
In prima staat
Hoge kilometstand
Zonder technische keuring (APK)
Lichte schade en problemen
Zware schade (total loss)

Direct geld (cash of via bank) voor een Touran

U hoeft bij ons nooit te wachten totdat wij een koper hebben gevonden. Waar andere websites werken met een veilingsysteem of moeten wachten op een derde partij voordat u een deal heeft, kopen wij uw auto direct zelf. Als u direct akkoord gaat met het bod heeft u het geld in de meeste gevallen de volgende dag al op uw rekening.

Verkopen van uw VW Touran voor een goede waarde

Het is belangrijk dat u de beste waarde krijgt voor uw oude auto. Die krijgt u van ons, want wij werken met veel internationale partners om auto’s te exporteren naar landen als Oekraïne en de Baltische staten. De VW Touran is tweedehands zeer populair in Oost-Europa, waardoor deze daar meer waard zijn dan in Nederland en België.

Ook opkoper van Volkswagen Touran met schade

Zoals gezegd kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van een Touran met carrosserieschade of technische problemen. Ook auto’s met problemen geven wij de maximale waarde. Dit is mogelijk dankzij de zeer lage reparatiekosten in Oost-Europa. Vanwege de lagere lonen en het grote aantal tweedehands onderdelen dat daar beschikbaar is, kunnen wagens goedkoop gerepareerd worden. Daardoor worden kapotte auto’s dus meer waard, en daar kunt u van profiteren met een defecte Touran.

Volkswagen Touran problemen

Een Volkswagen Touran is een mooie, ruime wagen, maar hij heeft enkele veel voorkomende problemen, die u wellicht bekend zullen voorkomen. Met name de wat oudere TSI- en TDI-motoren vertonen vaak kinderziektes. Daarnaast is de DSG-automaat een knap stukje techniek, maar ook knap duur in onderhoud. Wat we ook vrij veel zien zijn problemen met:

Volkswagen Touran TSI problemen

Over de problemen met de TSI-motoren zou je een heel artikel kunnen schrijven, en dat is dan ook wat we gedaan hebben. In het kort:

 • De oudere blokken hebben bijna allemaal problemen met de distributieketting.
 • Koolafzetting in het uitlaatsysteem komt ook vaak voor.
 • Een zeer hoog olieverbruik door scheurtjes in de cilinder.
 • Regelmatig problemen met de brandstofpomp.
VW Touran automaat problemen

Ook aan de problemen met de DSG-automaten hebben wij een apart artikel gewijd. De meest voorkomende problemen zijn de volgende:

 • Storingen in de software, waardoor de automaat zich vreemd gaat gedragen
 • Een defecte koppeling (mede als gevolg van de software problemen)
 • Problemen met sensoren, al dan niet door een softwarestoring

Inkoop van Volkswagen Touran – Simpel, snel en zonder gedoe

Opkopers VW TouranOnze inkoopservice is speciaal ontwikkeld voor uw gemak en is dan ook erg simpel en snel. Om uw Touran te verkopen doorloopt u de volgende vier stappen:

 1. Laat de auto gratis taxeren
 2. Ontvang ons bod
 3. Accepteer ons bod
 4. Laat de Volkswagen gratis ophalen

Gratis taxatie

Voordat u uw VW verkoopt, wilt u natuurlijk weten wat deze waard is. Hier kunt snel en eenvoudig achter komen door hem aan te melden voor onze online taxatie. Aan de hand van de gegevens die u invult, kunnen onze taxateurs heel nauwkeurig de waarde van uw Touran bepalen. Wees zo specifiek mogelijk, omdat wij een hogere prijs kunnen bieden voor auto’s waar wij een goed beeld van hebben.

Bod ontvangen

Binnen enkele uren ontvangt u een mail met het taxatierapport. De waarde die hierin bepaald werd, is ook direct ons bod. Dit is dus wat u gegarandeerd krijgt. We gaan de auto bijvoorbeeld niet nog eens taxeren.

Bod accepteren

Gaat u akkoord met ons bod? Stuur dan een mailtje terug en geef aan dat u het bod accepteert. We zorgen dan dat u zo snel mogelijk (binnen een dag) het geld overgemaakt krijgt en maken een afspraak voor de ophaaldienst.

Gratis ophaal van uw auto

Met onze oplegger komen we door heel Nederland en België. Bovendien komen enkel wanneer het u uitkomt, en is de ophaalservice geheel gratis. Voordat we de auto opladen, zorgen we dat alles in orde is. U krijgt van ons het geld (als u kiest voor cash) en we maken een verkoopovereenkomst op. In Nederland zorgen we daarnaast tevens voor een vrijwaring. U hoeft dus zelf verder niets te regelen.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Direct een VW Touran verkopen

Wilt u direct u Volkswagen Touran verkopen voor een eerlijke en hoge prijs? Vul dan het taxatieformulier in. Dit is geheel kosteloos en verplicht u verder tot niets, maar binnen enkele uren ontvangt u een taxatierapport en ons bod. Wanneer u dan akkoord gaat maken wij binnen een dag het geld over (of we geven het cash bij de ophaal) en komen de auto gratis bij u ophalen door heel Nederland en België.

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug