East European Provider

Verkoop uw auto nu!Gratis en snel

Opkopers schade auto’s

Er zijn tal van inkopers van schadeauto’s, maar wat maakt ons nu precies zo speciaal en waarom kiezen er tal van particulieren en bedrijven voor de inkoopservice van East European Provider B.V.? Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om meer te vertellen over hoe het opkopen van schadeauto’s nu precies werkt.

East European Provider B.V. is al sinds 2003 actief en heeft sindsdien gebouwd aan de reputatie zoals deze er vandaag de dag is.

East European Provider B.V. heeft een enorm netwerk opgebouwd en bereikt het om voor elke auto met schade de juiste prijs te betalen. We garanderen dat onze klanten altijd een eerlijke prijs ontvangen voor de auto die verkocht wordt.

  • Stefan uit Rekem Heel erg bedankt voor de zeer vlotte en correcte afhandeling. Alles volgens de afspraken, eerlijke prijs en zeer gemoedelijk in de omgang. Een aanrader.

Onze speciale inkoopservice

Verkoop uw Auto Snel Online - 100% Kosteloos!Wij vinden het belangrijk dat elke deal lucratief is, snel gemaakt wordt en discreet verloopt. Wij kopen uw schadeauto zonder moeilijke vragen op en we zijn instaat om snel een vrijblijvende offerte te schrijven. U kunt ons invulformulier online invullen, maar u kunt ons ook bellen of mailen om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Waarom onze klanten voor ons kiezen:

  • U ontvangt direct contant geld of betaling per bank
  • Onze offertes zijn vrijblijvend
  • Geen bemiddelingskosten
  • Wij halen uw schadeauto gratis op in België en Nederland

Veel inkoopbedrijven houden zich helaas niet aan de afspraak. Wij garanderen dat u altijd een eerlijke en de afgesproken prijs zal ontvangen. Alle auto’s worden in principe door ons gekocht, het maakt niet uit om welke auto het gaat of hoeveel schade er precies is.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Stap voor stap uw schadeauto verkopen

Hoe verloopt het verkopen van uw schadeauto nu eigenlijk? Eigenlijk is het heel simpel, wij leggen het graag stap-voor-stap uit om het zo helder mogelijk te stellen.

Stap 1

Breng de feiten op een rij:

  • Wat is het merk of type van uw auto?
  • Wat is het bouwjaar?
  • Wat is de kilometerstand?
  • Welke schade heeft uw auto? (bij voorkeur foto’s bijvoegen)
Stap 2

Bel ons (06-31-99-40-48) / (04-87-60-38-48), mail ons info@inkoopautos.com, of vul ons invulformulier in.

Stap 3

Wij delen een vrijblijvende offerte en garanderen dat er een eerlijke prijs voor uw schadeauto berekend wordt. De offerte maken wij gratis op en is volledig vrijblijvend. Wij rekenen geen bemiddelingskosten en het ophalen van uw schadeauto in België of Nederland is gratis.

Stap 4

U gaat akkoord met de offerte en aansluitend maken we een afspraak om uw schadeauto op te halen.

Stap 5

Het afgesproken bedrag wordt bij u aan de deur contant betaald of per bank.

Stap 6

De verschillende documenten worden uitgewisseld en wij nemen uw schadeauto mee.

IMG-20150330-WA0009


Beoordelingen

Auto inkoop beoordelingen 5 van 5 (aantal: 65) Bekijk beoordelingen

Auto Opkopers


Auto Inkoop


Auto Verkopen


Auto verkopen met