Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Ongeval wagen verkopen: in één dag geregeld!

Verkoop uw auto nu!

Een auto na een ongeval verkopen is een logische zet. Soms is (of lijkt) het niet de moeite waard om uw wagen weer op te lappen na een ongeluk. Het is dan prettig om te weten dat er een opkoper van ongeval wagens bestaat: East European Provider. Via deze website stellen wij ons aan u voor en laten wij u weten wat de mogelijkheden zijn.

Waar mijn ongeval auto verkopen?

“Ik wil mijn ongeval wagen verkopen” is een zoekterm die vaak in Google wordt getypt. En dat is geen wonder, want het is niet makkelijk om iemand voor een schade-wagen te interesseren. Toch bestaat er in andere landen grote belangstelling voor schade-auto’s die nog goed te repareren zijn.

Cynthia – Beerse Mijn beschadigde Toyota Yaris via deze website verkocht. De afhandeling is correct en naar wens verlopen zelf de gene die hem ophaalde was heel correct en vroeg of alles naar wens was gegaan. De reactie op de auto was snel en geheel naar mijn wens. Zeer goede en snelle inkoop…

Voor auto’s met schade vanaf 2005

Als uw schade-wagen relatief nieuw is (bouwjaar 2005 of later) bestaat de kans dat deze geschikt is voor een nieuw leven. East European Provider koopt dagelijks in België en Nederland schade-auto’s op van particulieren en bedrijven. Let wel dat wij alleen auto’s inkopen die nog goed te repareren zijn, dus geen “total loss” wagens.

opkoop ongeval wagensschadewagen verkopeninkoop auto met schade

Onze sterke punten samengevat:

Beste prijs

  • Gratis inschatting waarde
  • Gratis takel-transport
  • Onmiddellijke betaling

Dat leest u goed: bij het ophalen van uw wagen betalen wij u onmiddellijk. Dat kan naar keuze via een bankoverschrijving of in contant geld. Alweer een reden om voor Inkoopautos.com te kiezen.

auto na ongeluk verkopendirect opkoop schadewagenswaarde van ongeval auto
Veilig Al sinds 2006
Gratis 100% kosteloos
Betrouwbaar Officieel bedrijf
Snel Direct online bod

Laat uw schadewagen taxeren

U vraagt zich nu wellicht af wat de volgende stap is als u uw ongeval auto verkopen wilt. Welnu, door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen en foto’s mee te sturen, kunnen wij een goede inschatting van de waarde maken. U bepaalt vervolgens of u uw ongeval auto verkopen wilt of liever naar de sloperij brengt. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen: tel. +32 (0) 497-852-557.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug