Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto na ongeval verkopen

Bied uw auto gratis aan!

Is uw auto betrokken geweest bij een ongeval en heeft deze daardoor schade opgelopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van ongeval auto’s en kunnen hier de allerhoogste bedragen voor bieden. Een auto na een ongeval verkopen werkt bij ons bovendien snel en eenvoudig.

Laat nu direct uw schadewagen gratis en vrijblijvend taxeren om te profiteren van onze gegarandeerde voordelen:

 • Gratis en geheel vrijblijvende taxatie
 • Direct en gratis ophaaldienst door heel België en Nederland
 • Meer dan 15 jaar ervaring als erkende auto opkoper
 • De hoogste waarde voor ongevalswagens en direct geld
 • Goede service en geen gedoe

 • Redouan Baysa – AarschotRedouan Baysa – Aarschot
  Mijn schadewagen verkocht en laten ophalen door East European Provider, ik heb een zeer correcte prijs gekregen voor een wagen met meer dan 180000 km, wagen werd op de afgesproken dag en tijdstip opgehaald . meer moet dat niet zijn - Bedankt!!
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • Sonja Tollet-BoutersemSonja Tollet-Boutersem
  Wagen met ongeval moeten verkopen. Eerlijk en correct bod gekregen. Binnen de week centjes op de rekening en opgehaald. Fijne manier van onderhandelen.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!
 • Kevin Houwaart uit HasseltKevin Houwaart uit Hasselt
  East European provider heeft met mij, correct, betrouwbaar en snel gehandeld. Na online het formulier ingevuld te hebben, werd er snel contact opgenomen door East European provider. Afspraak tot ophalen van de auto was de volgende dag direct mogelijk. Een aanrader als je een auto wilt opruimen voor een nette prijs. Groet, Kevin
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • An DecosterAn Decoster
  Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de auto te komen halen! De afspraak en afhandeling verliep zonder problemen. Wij kregen cash geld. Kortom, zeker de moeite! Dankjewel!
 • Marc Geerts – kapelle op den bosMarc Geerts – kapelle op den bos
  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader.

Taxeer nu gratis mijn schadewagen

Wagen verkopen na ongeval met deze defecten – Zonder gedoe!

Schade of defect aan onderdeel Direct verkopen bij inkoopautos.com
Blikschade en deuken
Krassen of lakschade
Bumperschade
Kapotte koplampen/achterlichten
Ruiten
Spiegels
Overige carrosserieschade
Zonder keuring
Total loss wagens

Opkopers ongeval auto’s – Onze werkwijze

schadewagen verkopenEen ongevalswagen verkopen werkt bij ons stap voor stap. We beginnen altijd met de kosteloze vrijblijvende taxatie. Binnen enkele uren ontvangt u van ons een mailtje met daarin ons bod. U bent dan vrij om dit af te wijzen of te accepteren. Wij achten de kans namelijk heel klein dat u ergens anders een beter bod zult krijgen.

Wanneer u accepteert nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor de gratis ophaal. Wij komen het liefst wanneer het u uitkomt, en indien nodig binnen 24 uur. Op het afgesproken moment komen wij op de afgesproken plaats met onze oplegger. We zorgen ervoor dat alles geregeld wordt, u krijgt het geld, en wij de auto. Zonder gedoe!

Alles gaat dus als het ware vanzelf vanaf het moment dat u het inkoopformulier invult:

 • Waarde bepaling
 • Bod ontvangen
 • Bod accepteren
 • Afspraak voor ophaal
 • Ophaaldienst
 • U het geld, wij de auto, geen gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe

De waarde van een ongevalsauto

Sommige mensen denken dat een auto na een ongeval alleen nog waarde heeft voor de onderdelen. Niets is echter minder waar! Met name wanneer auto’s met schade voor export worden verkocht kunnen ze nog veel opbrengen. Laat uw defecte wagen daarom altijd eerst bij ons taxeren voordat u hem naar de sloop brengt.

De waarde van een wagen met schade wordt namelijk bepaald door de dagwaarde van het model en de reparatiekosten. Door de reparatiekosten van de dagwaarde van uw wagen af te trekken, vinden we de echte waarde van een schadewagen.

Nu is de dagwaarde van een auto door vrijwel heel Europa gelijk, maar reparatiekosten variëren enorm. In de Benelux liggen deze vele malen hoger dan in Oost-Europa. Daarom kan het zijn dat een auto die hier economisch total loss wordt verklaard ergens anders nog honderden, soms wel duizenden euro’s oplevert.

Wanneer u bij ons een ongevalsauto verkoopt voor export profiteert u hiervan. Wij bieden gegarandeerd de allerhoogste prijzen voor auto’s met problemen.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Gratis ophaal door heel België en Nederland

opkoop ongeval auto'sBij ons komt de opkoop van ongeval auto’s inclusief gratis transport. Dit betekent dat wij uw kapotte wagen door heel België en Nederland  kosteloos komen ophalen. Het maakt voor ons niet uit of u zich bevindt in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Zuid-Holland, Groningen of Noord-Brabant: onze oplegger rijdt overal waar er wegen liggen!

Voordat wij uw auto opladen zullen we zorgen dat alles in orde is. U krijgt van ons een verkoopovereenkomst en natuurlijk het geld. U kunt hierbij kiezen tussen contante betaling of overschrijving via de bank. Wanneer alles geregeld is en u 100% tevreden bent zetten we uw defecte wagen op de trailer en rijden weg.

Direct een ongeval wagen verkopen

Wilt u nu direct gebruik maken van onze kapotte wagen inkoop dienst? Vul dan simpelweg het formulier in op deze pagina. Zo laat u direct uw auto taxeren en krijgt u binnen enkele uren van ons een bod. Wanneer u vervolgens akkoord gaat kunt u morgen al met het geld in uw handen staan!

Heeft u nog vragen over onze diensten, wilt u telefonisch uw wagen laten taxeren of heeft u behoefte aan extra informatie. Bel ons dan op +32 (0) 497-852-557 of stuur uw e-mail naar info@inkoopautos.com. Graag tot snel!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2023 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug