Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Schadewagens opkopers in Vlaanderen

Bied uw schadewagen gratis aan!

Heeft u een kapotte auto en bent u op zoek naar schadewagens opkopers? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in de opkoop van schadewagens. Daarom zijn wij in staat de allerhoogst mogelijk prijs te bieden auto’s met alle soorten schade (technisch en aan de carrosserie). U verkoopt uw defecte auto bij ons bovendien zonder gedoe.

Laat uw auto met schade nu gratis en geheel vrijblijvend taxeren om hem daarna te verkopen met de volgende voordelen:

 • Gratis ophaaldienst door heel Vlaanderen
 • Direct geld (contant of via bank)
 • U doet zaken met een erkende opkoper met meer dan 15 jaar ervaring
 • Taxatie 100% gratis en vrijblijvend
 • De allerhoogste prijs voor elk soort schadewagen

 • Redouan Baysa – AarschotRedouan Baysa – Aarschot
  Mijn schadewagen verkocht en laten ophalen door East European Provider, ik heb een zeer correcte prijs gekregen voor een wagen met meer dan 180000 km, wagen werd op de afgesproken dag en tijdstip opgehaald . meer moet dat niet zijn - Bedankt!!
 • Icham – Sint-Joris-WingeIcham – Sint-Joris-Winge
  Enorm snelle en correcte service! Dezelfde dag stond het geld al op mijn rekening en een paar dagen later kwamen ze de auto ophalen en waren ze weer weg binnen 10 minuten. Aanrader voor mensen met een auto die snel weg moet.
 • Sonja Tollet-BoutersemSonja Tollet-Boutersem
  Wagen met ongeval moeten verkopen. Eerlijk en correct bod gekregen. Binnen de week centjes op de rekening en opgehaald. Fijne manier van onderhandelen.
 • Pieter — BruggePieter — Brugge
  Het was prettig samen te werken met East European Provider. Heel correcte mensen, die de gemaakte afspraken goed nakomen. E-mails worden vlot beantwoord. Wanneer er aan beide kanten eerlijkheid en vertrouwen is verloopt alles heel goed.
 • Dave – BorgerhoutDave – Borgerhout
  Heel tevreden van de manier waarop de verkoop is gegaan. Was eerst even de inschrijvingspapieren kwijt, waardoor we een andere prijs overeen zijn gekomen met de verkoop van mijn wagen. Nadat ik de papieren gevonden had toch nog de afgesproken verkoopprijs ontvangen. Vlotte communicatie. Heel correcte onderneming! Top!!!
 • Kevin Houwaart uit HasseltKevin Houwaart uit Hasselt
  East European provider heeft met mij, correct, betrouwbaar en snel gehandeld. Na online het formulier ingevuld te hebben, werd er snel contact opgenomen door East European provider. Afspraak tot ophalen van de auto was de volgende dag direct mogelijk. Een aanrader als je een auto wilt opruimen voor een nette prijs. Groet, Kevin
 • Verbeke Mieke – MerelbekeVerbeke Mieke – Merelbeke
  Een vlotte en correcte afhandeling... voor een snelle verkoop voor de juiste prijs kan ik inkoopautos zeker aanbevelen!!! De mensen die langskwamen waren stipt op het afgesproken uur en zeer vriendelijk!
 • An DecosterAn Decoster
  Er was geen interesse in onze KIA Ceed van amper 7 jaar oud, maar East European Provider bood ons een aanvaardbare prijs. Zonder problemen rijden ze 300 km om de auto te komen halen! De afspraak en afhandeling verliep zonder problemen. Wij kregen cash geld. Kortom, zeker de moeite! Dankjewel!
 • Marc Geerts – kapelle op den bosMarc Geerts – kapelle op den bos
  Verkoop wagen met schade werd op een correcte afgehandeld. Afspraken en tijdstip van afhaling zijn conform. Ik ben uiterst tevreden van de service. Een aanrader.

Taxeer nu gratis mijn schadewagen

Wij hebben altijd interesse in auto’s met de volgende types schade

Defecte turboKoppeling

Defecten of schade aan:
Carrosserieschade Koplampen Krassen
Bumpers Interieurschade
Steenslag Deuken
Dorpel Spiegels
Roest Waterschade
Blikschade Stoeprandjes
Ruiten Hagelschade
Technische schade Motor Transmissiebak
Verstuivers Compressor
Ophanging Computer
Startmotor ESP
ABS Roetfilter
Elektronica Storingen

Al meer dan 15 jaar opkoper van schadewagens

Inkoopautos.com is een zeer ervaren partij als het gaat om aankoop van schadewagens. Inmiddels zijn wij al meer dan 15 jaar actief als auto inkoop specialist in zowel Nederland als België. Duizenden wagens in zowel goede als minder goede staat hebben wij met onze oplegger opgehaald en van een nieuwe toekomst voorzien.

Wij hebben ook vaste klanten: sommigen van hen hebben al twee, één zelfs drie keer hun auto via ons bedrijf verkocht. Waarom zij dit doen? Simpel: wij bieden de allerhoogste prijzen en bij ons kunt u ervan uitgaan dat u een auto verkoopt zonder enig gedoe. Wij maken geen grappen, dat laten we liever over aan de komieken.

Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
schadewagen vandaag verkopenwie koopt mijn schadewagenschadewagens overname waarde

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

De waarde van een schadewagen

wat is mijn schadewagen waardIn tegenstelling tot wat veel mensen denken kan een schadewagen nog behoorlijk wat opbrengen. Zo kunnen wij soms meer dan duizend euro bieden voor een auto die in België economisch total loss wordt verklaard. Laat uw auto daarom altijd gratis bij ons taxeren voordat u hem naar de sloop brengt!

Hoe kan het dat een kapotte wagen bij ons nog zo’n hoge waarde heeft? Om dit te kunnen begrijpen moeten we kijken naar hoe de prijs van schadewagens tot stand komt. In principe kijken onze taxateurs (en iedereen die serieus de waarde van een auto bepaalt) altijd naar twee dingen: de dagwaarde van het specifieke model en de geschatte reparatiekosten. Met een simpele formule kan dan de waarde van een wagen met schade worden berekend:

Waarde schadewagen = dagwaarde – reparatiekosten

Zoals u misschien wel weet zijn reparatiekosten in België erg hoog. In veel gevallen zijn de reparatiekosten zelfs hoger dan de dagwaarde van een auto. Het gevolg: een auto wordt total loss verklaard.

Bij ons is dat anders. Inkoopautos.com maakt namelijk gebruik van export. Veel van de kapotte auto’s die wij kopen exporteren we namelijk naar landen waar de reparaties een stuk goedkoper zijn. Hierdoor kunnen we u laten profiteren van de lagere reparatiekosten in het buitenland en dus van de hoogste waarde voor schadewagens!

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

Gratis ophaalservice door heel Vlaanderen – Hoe het werkt

waarde schadewagen berekenenU kunt bij ons gratis en zeer eenvoudig vanuit heel de Benelux een defecte auto voor export verkopen. Wij zijn dus ook actief als opkopers van schadewagens in West-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Wij rekenen geen kosten voor het transport en komen bovendien enkel wanneer het u uitkomt de wagen ophalen. Daarbij krijgt u een getekende verkoopovereenkomst en natuurlijk het geld (contant of via de bank).

Voordat wij echter uw defecte wagen kunnen komen ophalen moeten we natuurlijk weten waar u woont, wat u te koop aanbiedt en wanneer u ons verwacht. Deze afspraak is de logische uitkomst van ons inkooptraject:

 • U laat de wagen gratis en geheel vrijblijvend taxeren met het formulier
 • Onze taxateurs brengen binnen enkele uren een bod uit
 • U ontvangt het bod
 • U accepteert het bod (dit hoeft niet, u bent vrij om het af te wijzen en dit kost niets)
 • Wij nemen contact op voor het maken van de afspraak
 • Wij komen met onze oplegger uw auto ophalen (kan binnen 24 uur, als het u uitkomt)

Opkoper auto met schade – Direct service

Als u nu direct een schadewagen verkopen wilt, hoeft u hem dus enkel en alleen aan te bieden via ons inkoopformulier. Daarna gaat alles vanzelf. Wij stellen u binnen enkele uren op de hoogte van ons bod en binnen een dag kunt u dan met het geld in uw handen staan. Wij nemen de kapotte wagen mee zodat u weer ruimte heeft in u garage voor een auto zonder problemen.

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u meer weten over de auto opkoop service? Aarzel dan niet om ons te bellen op +32 (0) 497-852-557 of een mailtje te sturen naar info@inkoopautos.com. Graag tot snel!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug