Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Schadewagens opkopers in Vlaanderen

Gratis Taxatie

Heeft u een kapotte auto en bent u op zoek naar schadewagens opkopers? Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in de opkoop van schadewagens. Daarom zijn wij in staat de allerhoogst mogelijk prijs te bieden auto’s met alle soorten schade (technisch en aan de carrosserie). U verkoopt uw defecte auto bij ons bovendien zonder gedoe.

Laat uw auto met schade nu gratis en geheel vrijblijvend taxeren om hem daarna te verkopen met de volgende voordelen:

 • Gratis ophaaldienst door heel Vlaanderen
 • Direct geld (contant of via bank)
 • U doet zaken met een erkende opkoper met meer dan 15 jaar ervaring
 • Taxatie 100% gratis en vrijblijvend
 • De allerhoogste prijs voor elk soort schadewagen

Glenn uit Bocholt Correcte afhandeling en eerlijke prijs gekregen voor mijn Renault. Goede service!

Wij hebben altijd interesse in auto’s met de volgende types schade

Defecten of schade aan:
Carrosserieschade Koplampen Krassen Dorpel Spiegels Roest
Bumpers Interieurschade Waterschade Blikschade Stoeprandjes
Steenslag Deuken Lak Ruiten Hagelschade
Technische schade Motor Transmissiebak Defecte turbo Koppeling Startmotor
Verstuivers Compressor ESP ABS Roetfilter
Ophanging Computer Elektronica Storingen

Al meer dan 15 jaar opkoper van schadewagens

Inkoopautos.com is een zeer ervaren partij als het gaat om aankoop van schadewagens. Inmiddels zijn wij al meer dan 15 jaar actief als auto inkoop specialist in zowel Nederland als België. Duizenden wagens in zowel goede als minder goede staat hebben wij met onze oplegger opgehaald en van een nieuwe toekomst voorzien.

Wij hebben ook vaste klanten: sommigen van hen hebben al twee, één zelfs drie keer hun auto via ons bedrijf verkocht. Waarom zij dit doen? Simpel: wij bieden de allerhoogste prijzen en bij ons kunt u ervan uitgaan dat u een auto verkoopt zonder enig gedoe. Wij maken geen grappen, dat laten we liever over aan de komieken.

Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
schadewagen vandaag verkopenwie koopt mijn schadewagenschadewagens overname waarde

De waarde van een schadewagen

wat is mijn schadewagen waardIn tegenstelling tot wat veel mensen denken kan een schadewagen nog behoorlijk wat opbrengen. Zo kunnen wij soms meer dan duizend euro bieden voor een auto die in België economisch total loss wordt verklaard. Laat uw auto daarom altijd gratis bij ons taxeren voordat u hem naar de sloop brengt!

Hoe kan het dat een kapotte wagen bij ons nog zo’n hoge waarde heeft? Om dit te kunnen begrijpen moeten we kijken naar hoe de prijs van schadewagens tot stand komt. In principe kijken onze taxateurs (en iedereen die serieus de waarde van een auto bepaalt) altijd naar twee dingen: de dagwaarde van het specifieke model en de geschatte reparatiekosten. Met een simpele formule kan dan de waarde van een wagen met schade worden berekend:

Waarde schadewagen = dagwaarde – reparatiekosten

Zoals u misschien wel weet zijn reparatiekosten in België erg hoog. In veel gevallen zijn de reparatiekosten zelfs hoger dan de dagwaarde van een auto. Het gevolg: een auto wordt total loss verklaard.

Bij ons is dat anders. Inkoopautos.com maakt namelijk gebruik van export. Veel van de kapotte auto’s die wij kopen exporteren we namelijk naar landen waar de reparaties een stuk goedkoper zijn. Hierdoor kunnen we u laten profiteren van de lagere reparatiekosten in het buitenland en dus van de hoogste waarde voor schadewagens!

Gratis ophaalservice door heel Vlaanderen – Hoe het werkt

waarde schadewagen berekenenU kunt bij ons gratis en zeer eenvoudig vanuit heel de Benelux een defecte auto voor export verkopen. Wij zijn dus ook actief als opkopers van schadewagens in West-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Wij rekenen geen kosten voor het transport en komen bovendien enkel wanneer het u uitkomt de wagen ophalen. Daarbij krijgt u een getekende verkoopovereenkomst en natuurlijk het geld (contant of via de bank).

Voordat wij echter uw defecte wagen kunnen komen ophalen moeten we natuurlijk weten waar u woont, wat u te koop aanbiedt en wanneer u ons verwacht. Deze afspraak is de logische uitkomst van ons inkooptraject:

 • U laat de wagen gratis en geheel vrijblijvend taxeren met het formulier
 • Onze taxateurs brengen binnen enkele uren een bod uit
 • U ontvangt het bod
 • U accepteert het bod (dit hoeft niet, u bent vrij om het af te wijzen en dit kost niets)
 • Wij nemen contact op voor het maken van de afspraak
 • Wij komen met onze oplegger uw auto ophalen (kan binnen 24 uur, als het u uitkomt)

Opkoper auto met schade – Direct service

Als u nu direct een schadewagen verkopen wilt, hoeft u hem dus enkel en alleen aan te bieden via ons inkoopformulier. Daarna gaat alles vanzelf. Wij stellen u binnen enkele uren op de hoogte van ons bod en binnen een dag kunt u dan met het geld in uw handen staan. Wij nemen de kapotte wagen mee zodat u weer ruimte heeft in u garage voor een auto zonder problemen.

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u meer weten over de auto opkoop service? Aarzel dan niet om ons te bellen op +32 (0) 497-852-557 of een mailtje te sturen naar info@inkoopautos.com. Graag tot snel!
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2021 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug