Opkoper van schadewagens in België

Verkoop uw auto nu!

Zoekt u naar een betrouwbare opkoper van schadewagens in België? Bij Inkoopautos.com zijn we gespecialiseerd in het opkopen van schadewagens. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van defecten en kunnen daardoor een eerlijke prijs voor iedere schadewagen betalen. Dit doen wij vooral in de omgeving van Antwerpen, Limburg, Oost Vlaanderen en West, Vlaams Brabant en ook in de rest van België.

Als uw wagen door een ongeval schade heeft opgelopen, lijkt het soms niet meer de moeite waard om hem te repareren. Zo’n reparatie kan immers meer kosten dan de waarde van de auto vóór het ongeval. Heeft u een ongeluk meegemaakt? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat u de auto hoofdschuddend naar de sloperij besluit te brengen. Toch is er een alternatief. Er zijn wel degelijk partijen die geïnteresseerd zijn in schadeauto’s. Voor de opkoop van schadewagens in België zijn wij bijvoorbeeld uw logische partner.

  • Wij betalen het geld onmiddellijk uit
  • Wij bieden een gratis sleepwagen aan
  • We reageren op elk verzoek op onze website

Glenn uit Bocholt Correcte afhandeling en eerlijke prijs gekregen voor mijn schadewagen Goede service!

Wanneer kan ik mijn wagen met schade verkopen?

snel schadewagen verkopen Wij zijn een opkoper van schadeauto’s. Voor de inkoop van wagens na een ongeval gaat onze belangstelling zowel naar personenauto’s als bedrijfswagens en lichte vrachtwagens uit.

Deze dienen niet volledig afgeschreven te zijn. Met andere woorden: er moet nog de mogelijkheid bestaan om de auto te repareren. Graag kijken wij met u naar de mogelijkheden. Wagens na een ongeval taxeren wij met plezier, zodat u snel een beeld krijgt van de mogelijkheden. Hoe dit werkt?

Hoe werkt het verkopen van mijn wagen met schade?

Vul het formulier op deze pagina zo volledig mogelijk in en sluit foto’s bij. Met het bouwjaar, de kilometerstand en een schadebeschrijving kunnen wij de waarde bepalen en een bod uitbrengen. Ook kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons leggen.

Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank
Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
schadewagen vandaag verkopenwie koopt mijn schadewagenschadewagens overname waarde

 

Waarde van wagen met schade bepalen

waarde schadewagen berekenenWanneer u uw wagen wilt verkopen is het zeker als er sprake van schade is soms lastig om de waarde te bereken. Er dient uitvoerig berekend te worden wat het herstellen van eventuele schade kost om tot een oordeel te komen. Omdat Inkoopautos.com gespecialiseerd is in het herstellen van schade, kunnen wij een hoger bod op uw wagen uitbrengen dan andere opkopers.

Met name voor de populairdere merken is het de moeite waard om te repareren. Zo kunnen wij uw wagen weer helemaal opknappen en gebruiksklaar maken voor een nieuwe eigenaar. U hoeft deze reparaties en het verkopen van uw wagen niet af te wachten. Wanneer wij uw wagen besluiten over te kopen ontvangt u daar direct onze vergoeding voor.

Ook wanneer uw motor gerepareerd of vervangen dient te worden zijn wij geïnteresseerd. Is de elektronica in uw wagen of de joint de culasse aan vervanging toe? Ook dit soort defecten of reparaties zijn voor ons geen enkel probleem.

Bel vanuit Nederland naar +31 (0) 631-993-048 of vanuit België op +32 (0) 497-852-557. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@inkoopautos.com.
Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
Bel mij terug