Gratis - 100% kosteloos

Direct geld - contant of via bank

Professioneel - veilig en snel

Auto inkoop Gelderland

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wilt u uw auto verkopen in Gelderland? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn een RDW-erkend bedrijf en kopen alle auto’s vanaf bouwjaar 2009 voor een eerlijk bedrag, ook wanneer er sprake is van schade, problemen, een hoge kilometerstand of geen APK. Onze auto inkoop in Gelderland is inclusief gratis ophaaldienst bij u thuis.

Laat dus nu uw auto taxeren en profiteer van:

  • Wat wij bieden = wat wij betalen
  • Direct geld
  • Gratis taxatie (en vrijblijvend!)
  • Gratis ophaaldienst
  • RDW-erkend autobedrijf
  • Ook als uw auto defect is

P. Willemsen – Duiven Nette, goede service. Ik kan en ga het iedereen aanraden. Goed bod, geld netjes van te voren overgemaakt. Vrijwaring via de mail, chauffeur op de afgesproken tijd aanwezig en heel vriendelijk. Geen rompslomp of gezeur, gewoon netjes geregeld. Top, bedankt!

Auto verkopen in Gelderland – Vanaf bouwjaar 2009

Dankzij ons brede internationale netwerk, kunnen wij aan iedere auto de beste waarde geven. Zelfs wanneer deze in Nederland niet gewild is, bijvoorbeeld omdat hij op diesel rijdt of gerepareerd moet worden. Onze partners repareren namelijk voor een fractie van de Nederlandse prijzen en diesels zijn nog steeds populair bij hun klanten.

Het maakt dus echt niet uit welke auto u verkoopt, en in welke staat deze is. Behalve als hij ouder is dan twaalf jaar of echt total loss, want dan kunnen wij hem helaas niet van u overnemen. Wilt u meer weten over waar wij interesse in hebben? Bekijk dan ook eens onderstaande tabel.

Inkoop auto’s Gelderland
Personenauto’s, personenbusjes en bestelbusjes
Benzine, diesel, lpg, elektrisch of hybride aangedreven
Auto met kapotte motor of kapotte versnellingsbak
Krassen en deuken na ongeval (Auto met blikschade)
Met alle soorten technische schade
Kilometerstand tot 1.000.000 km
Ook zonder APK of geldige keuring
Alle merken, zoals Toyota, Peugeot, Nissan, Volkswagen, Volvo, Skoda, Kia, Rolls-Royce, Lada, Citroën, Fiat, Mercedes-Benz, Tesla, Renault, Kia, Seat, Opel, BMW, Audi en meer.
Uw auto is total loss of rijp voor de sloop

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Auto inkoop Gelderland – In vier simpele stappen

inkoop auto's GelderlandSnel uw auto laten opkopen in Arnhem, Nijmegen, Wageningen Apeldoorn of een andere plaats in Gelderland? Het is nog nooit zo makkelijk geweest. Via onze website verkoopt u uw auto razendsnel in vier supersimpele stappen:

  1. Gratis laten taxeren
  2. Bod ontvangen
  3. Afspraken maken en alvast geld ontvangen
  4. Gratis ophaal van de wagen bij u thuis

1. Gratis uw auto laten taxeren

Het begint met een eerlijke taxatie, zodat het voor u direct duidelijk is wat wij voor uw auto kunnen betalen. Wilt u een gratis en vrijblijvende taxatie aanvragen? Vul dan simpelweg ons taxatieformulier in en vergeet daarbij niet eventuele schade of problemen te vermelden. Aan de hand van het model, uitvoering, bouwjaar en de kilometerstand van de wagen kunnen wij heel nauwkeurig de waarde voor u bepalen.

2. Direct een goed bod ontvangen

Na de taxatie maken wij voor een taxatierapport. Dit duurt meestal maar een uurtje en sturen wij u op via mail. De waarde die wij hebben berekend is ook gelijk ons bod en dus het bedrag dat wij gegarandeerd voor uw auto betalen. Het bedrag is dus geen lokkertje en we gaan ook niet nog eens opnieuw taxeren! Wel is onze taxatie vrijblijvend: u mag zelf bepalen of u verkoopt aan ons. Gaat u akkoord? Dan hebben we een deal en maken we graag verdere afspraken.

3. Afspraken maken en geld ontvangen

Na akkoord nemen wij contact met u op om het een en ander in orde te maken. Zo zullen we direct het geld voor uw auto overmaken op uw bankrekening (tenzij u kiest voor contante betaling). Daarnaast maken we graag een afspraak voor het ophalen van uw auto. Wanneer komt het u uit? Vertel het ons en we zorgen dat we er zijn met onze oplegger!

4. Gratis ophaalservice bij u thuis

De laatste stap bij het verkopen van de auto is de gratis ophaaldienst. Hiervoor komen we bij u thuis langs, u hoeft dus nergens heen! Voordat we de auto opladen zetten we laatste puntjes op de i en onze handtekening onder een verkoopcontract. Daarnaast krijgt u van ons een vrijwaring van de RDW en eventueel het cashgeld als u daarvoor gekozen heeft. Als alles in orde is laden we de auto op en zorgen we dat deze een nieuw leven krijgt.

Professioneel Veilig en snel
Makkelijk Zonder gedoe
Gratis transport Door heel Benelux
Direct Geld Contant of via bank

Ook gebruikte auto’s met schade verkoopt u bij ons

auto Wij kopen auto’s, ook wanneer deze defecten, schade of problemen heeft. Zelfs als de auto een kapotte motor heeft of niet door de keuring is gekomen, is hij welkom bij onze auto inkoopdienst. Voorwaarde is alleen dat hij niet ouder is dan twaalf jaar en niet total loss.

Zowel auto’s met technische schade als schade na een ongeval of vandalisme kunt u verkopen. Denk bij technische schade aan problemen met onderdelen als de motor, versnellingsbak, koppeling, ophanging, EGR-klep, uitlaatsysteem, brandstofsysteem, airco, stuurbekrachtiging of wat dan ook. Bij schade na een ongeval kan het gaan om deuken, krassen, lakschade, bumperschade en/of kapotte ruiten.

Bereken direct gratis de waarde van uw auto voor export

De waarde van uw auto – Factoren

Wat is mijn auto waard? Een belangrijke vraag, waar u het antwoord binnen een mum van tijd krijgt als u ons taxatieformulier invult. We vertellen echter graag iets meer over hoe zo’n waardebepaling eigenlijk werkt. Want aan de hand van welke factoren wordt de waarde bepaald? Dat zijn er grofweg drie: de dagwaarde, de staat van de wagen en de marktvraag in binnen- en buitenland.

Dagwaarde van de wagen

De dagwaarde wordt bepaald aan de hand van de nieuwwaarde, oftewel de cataloguswaarde. Bij een nieuwe auto is de dagwaarde gelijk aan de cataloguswaarde, en daar wordt dan jaarlijks een bedrag aan afschrijving van afgetrokken. In het begin gaat deze afschrijving sneller dan als wagen alweer wat jaartjes oud is.

Staat van de auto

Een tweede belangrijke factor is de algemene en technische staat van de auto. Hierbij spelen kilometerstand, onderhoud en eventuele mankementen een grote rol. In de regel daalt de waarde als de kilometerstand stijgt, en hebben ook problemen een negatieve invloed op de waarde. Bij een defect moeten de gemiddelde reparatiekosten van de waarde worden afgetrokken.

Omdat wij bij Inkoopautos nauw samenwerken met partners in het buitenland die zeer goedkoop kunnen repareren, hoeven wij bij defecten slechts weinig van de waarde af te trekken. En daardoor is uw auto bij ons dus meer waard!

Marktvraag in binnen- en buitenland

Tot slot bepaalt ook de marktvraag voor een groot deel de waarde van uw auto. Sommige modellen en sommige motortypen liggen nu eenmaal beter in de markt dan andere. Wist u dat grote, zwaardere auto’s van premium merken in Oost-Europa (waar wij veel heen exporteren) veel gewilder zijn dan hier? Hetzelfde geldt voor auto’s met een dieselmotor!

Vraag nu gratis en vrijblijvend taxatie aan

Direct tweedehands auto verkopen in Gelderland

Bied uw auto gratis aan!

Voer uw kenteken in en laat uw auto
vrijblijvend en gratis taxeren

Vul hier je kenteken in:

NL

Of kies handmatig het merk en model

Of voer kenteken in

Wil u direct gebruik maken van onze auto inkoop in Gelderland? Laat uw auto dan nu gratis en vrijblijvend taxeren. Binnen een uur krijgt u dan een goed en eerlijk bod. Als u wilt kunt u dan direct uw auto voor dat bedrag verkopen. Vervolgens maken wij direct het geld over en halen uw auto gratis bij u thuis op. Uw gebruikte auto verkopen in Gelderland is nog nooit zo fijn geweest!

Wouter-Nijkerk Een eerlijk bod voor mijn Audi A6 met veel kilometers. Een aanbetaling via de bank en contante betaling bij de overdracht van de auto. Met ter plekke een vrijwaringsbewijs. Snelle en goede communicatie!

Gratis
100% kosteloos
Direct Geld
Contant of via bank
Professioneel
Veilig en snel
Betrouwbaar
Officieel bedrijf
Gratis transport
Door heel Benelux
© Auto Inkoop Service, 2011-2022 +31 (0) 631-993-048; +32 (0) 497-852-557 Design/developed: kg69design.com
Bel mij terug